Search
Close this search box.
El Periòdic d'Andorra

L’alarma fa créixer la venda al detall de Carn d’Andorra

Ramaders d’Andorra ha pres mesures per assegurar la provisió

El confinament per la Covid-19 ha comportat un canvi en els nivells de venda de la Carn d’Andorra. Segons Gerard Martínez, director de Ramaders d’Andorra, «una part de l’activitat habitual s’ha vist reduïda pel tancament de restauració, escoles i pistes d’esquí» però s’ha vist contrarestada per «l’augment de la demanda en els punts de venda de tall tradicional», és a dir, a les carnisseries. Martínez va assegurar que aquest creixement de la venda al detall, no només respon a una «actitud de compra més important» que es va veure durant els primers dies del confinament, sinó que va considerar que també es dóna pel fet que «molts ciutadans que normalment realitzaven algun dels àpats fora de casa ara ho fan a les seves llars». El president va afirmar que s’han adaptat les planificacions setmanals per poder cobrir aquesta demanda de Carn d’Andorra i s’ha fet una organització per torns entre els treballadors per «garantir el normal funcionament i la continuïtat del subministrament de la carn en cas que sorgeixi algun cas de coronavirus entre el personal».

Comparteix
Notícies relacionades
Comparteix
Notícies destacades
Publicitat
Enquesta
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu