El Periòdic d'Andorra

La carn de porc, protagonista del febrer a la Massana

  • Lo Mandongo arriba a la vuitena edició amb el «menjar ràpid però creatiu i de qualitat» com a novetat

IMAR MARTÍNEZ
LA MASSANA

Periodic
El conseller Balielles i dos restauradors, mirant el programa informatiu de Lo Mondongo, ahir Foto: TONY LARA

La gastronomia de la Massana continua amb la voluntat de no ser només un referent al país, sinó també fora de les fronteres. Ahir es va donar el tret de sortida a la vuitena edició de Lo Mandongo, les jornades de cuina d’hivern que tenen els productes porcins com a principal al·licient. A més, és el primer esdeveniment sota el paraigües de La Massana Fogons, la marca que inicialment donava nom a les jornades de cuina de tardor, però que des del Comú volen que, a partir d’ara, acompanyi totes les accions gastronòmiques.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la parròquia, Sergi Balielles, va destacar que la intenció és mantenir les jornades gastronòmiques que se celebren cada temporada, i afegir–hi d’altres activitats com tallers i conferències per convertir-lo «en un segell identificador» de la Massana. Balielles va voler agrair la cooperació dels restauradors perquè «sense ells no podria existir el concepte», i va incidir en què, tot i que «cada vegada ve més gent de fora», l’objectiu és donar encara més visibilitat lluny de les fronteres.

Lo Mandongo / La roda de premsa de presentació que es va celebrar ahir es va fer al Mon Bohemi, i és que una de les novetats que s’han incorporat aquest any és que s’ha volgut donar cabuda també a negocis que no produeixen plats tan elaborats com els bars. Balielles va destacar que «la carn de porc dóna moltes possibilitats i aquests establiments ofereixen menjar ràpid però elaborat i de qualitat». Per la seva part, els restaurants disposen de menús diaris que oscil·len entre els 20 i 25 euros, sempre amb la carn de porc com a principal element.

Per aquesta vuitena edició que durarà fins el dia 28 d’aquest mes, hi ha adherits un total de 24 establiments.

Per a més informació consulti l’edició en paper.

Comparteix
Notícies relacionades
Comparteix
Notícies destacades
Publicitat
Enquesta
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu