El Periòdic d'Andorra
Ventall ampli d'opcions per a la joventut

El Carnet Jove programa un ‘Mes del benestar emocional’ amb activitats per a joves de 12 a 30 anys

Tallers d’artteràpia, aeroioga i cuina pràctica centren la iniciativa, que vol fomentar el benestar mental i la connexió amb el cos i les emocions

Amb l’objectiu de promoure el benestar mental i emocional entre la joventut, l’Associació Carnet Jove Andorra ha programat per a aquest mes de maig el ‘Mes del benestar emocional’, una iniciativa que inclourà activitats creatives, corporals i gastronòmiques adreçades a joves d’entre 12 i 30 anys.

El cicle s’iniciarà el 8 de maig amb el taller ‘Artteràpia per a reforçar la identitat i l’autoestima’, conduït per la psicòloga i artterapeuta Ariadna Alonso. Dirigit a joves de 12 a 30 anys, el taller proposarà una experiència creativa basada en la pintura per explorar la pròpia identitat i enfortir l’autoestima. Aquesta activitat també s’emmarca en l’exposició ‘Transitori’ de Joan Xandri, que actualment es pot visitar a la Sala d’Exposicions del Govern.

El 10 de maig serà el torn de l’aeroioga, una disciplina que aprofita la ingravitació per desbloquejar tensions físiques i emocionals. Conduït per Aurélie Serale de Komorebi, aquest taller oferirà als participants l’oportunitat de connectar amb el seu cos i experimentar una sensació de llibertat interior a través de la suspensió.

Posteriorment, el 15 de maig, l’Espai Jove d’Encamp acollirà el taller ‘Crea el teu quadern de recursos de benestar‘, dinamitzat per les psicòlogues Iolanda Blanco i Ariadna Alonso. Adreçada específicament a joves de 12 a 17 anys, aquesta activitat convida a connectar amb les pròpies emocions i sensacions corporals mitjançant la tècnica del collage. Cada participant podrà crear un quadern personal de benestar, pensat com una eina pràctica per integrar en la seva vida quotidiana.

El programa es clourà el 21 de maig amb un taller de cuina emocional, impartit pel duet Víctor Barragán i Pili Borra del Laboratori Gastronòmic ViP. L’activitat combinarà una introducció teòrica amb una sessió pràctica de cuina i un sopar final, amb l’objectiu d’explorar com l’alimentació pot incidir en l’equilibri emocional.

Comparteix
Publicitat
Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix
Notícies destacades
Publicitat
Enquesta

Té en compte el lloc de procedència dels aliments que acostuma a comprar a l’hora de fer la seva selecció?

  • No
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat