Tot sobre: Gastronomia

Pol Forcada Quevedo
La Ruta de la Tapa laurediana arriba enguany fins als 18 restauradors, tot potenciant la tapa dolça
Serà novament en format de quatre dies, del 7 al 10 de maig, i tornarà a ser íntegra pel poble de Sant Julià recuperant la 'Ruta a peu'
Paris Mameghani Garcia
Degustació, molt de sabor, música i experiència a la primera Fira del Vermut d’alçada de la Cortinada
La nova proposta comunal busca dinamitzar i revitalitzar tots els pobles de Ribera amunt amb una exposició moderna dels beuratges locals
Agències
Centenars de persones atansades a la plaça Guillemó per gaudir d’un plat tradicional
La confraria d'escudellaires de la capital ha repartit gairebé 4.000 racions de vianda i brou confeccionats amb 700 quilograms de carn i picant les verdures
El Periòdic d'Andorra
Cap de setmana d’artesania, gastronomia i natura, a la Pitavola del Comapedrosa
Més d’una trentena de parades, tallers, rutes guiades i espectacles de carrer, al mercat de tardor d’Arinsal
Maria Lozano
El Parc de la Mola, escenari d’enguany de Sabors d’Estiu
La celebració s’avança per no coincidir amb Andorra Taste
El Periòdic d'Andorra
Les llums d’Arinsal s’apagaran per a observar la via làctia
El Festival d’Astronomia Andorra Comapedrosa serà el 7 i 8 de juliol
El Periòdic d'Andorra
La Brandada Blanca Neus guanya la 14a Ruta de la Tapa
L’oferta és 100% vegetal, de productes de la terra i amb un mínim d’al·lèrgens
El Periòdic d'Andorra
Unnic aposta per noves propostes gastronòmiques
El xef executiu d’Unnic, Nazario Cano, impulsa diverses iniciatives
El Periòdic d'Andorra
La Ruta de la tapa tanca la 14a edició amb 9.829 tapes
S’ha batut així el rècord històric, comprés l’any passat, amb 6.200 tapes
El Periòdic d'Andorra
La segona edició de l’Enfira’t d’Encamp supera els 3.000 visitants
La fira ha donat el tret de sortida de les activitats de la primavera i l’estiu
Publicitat
Altres noticies

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu