Tot sobre: Gastronomia

Agències
Els supermercats amplien l’oferta amb productes asiàtics davant l’interès creixent dels usuaris per noves cuines
L’expansió de sabors orientals respon a hàbits alimentaris canviants, l’impacte de les xarxes socials i l’augment dels viatges a països asiàtics
Laura Gómez Rodríguez
El Comú d’Andorra la Vella aposta per la salut, els plats icònics i la formació en un nou projecte gastronòmic
El projecte ‘Cuinem el futur d’Andorra la Vella’ vol crear una marca gastronòmica pròpia basada en plats icònics amb la implicació directa del sector
El Periòdic d'Andorra
La quarta edició de l’Andorra Taste s’inaugura amb el reconeixement oficial a Ferran Adrià per la seva trajectòria
El xef català ha defensat la formació com a element clau per impulsar la gastronomia en un certamen dedicat enguany a la cuina alpina
Laura Gómez Rodríguez
Els bolets centren la taula rodona de l’Andorra Taste amb la veu de coneguts xefs i restauradors del Principat
Marcel Besolí i José Antonio Guillermo participaran en la sessió d'aquest dimecres amb Pau Santamaria, Victoria Kemerer i Jordi Grau
El Periòdic d'Andorra
El Palau de Gel presenta una renovada oferta gastronòmica amb productes de proximitat i sopars nocturns
La cafeteria ofereix plats tradicionals, saludables i vegans, adaptats a dietes especials, i el Menú Patinatge amb sopar i pista de gel
Laura Gómez Rodríguez
Ferran Adrià rebrà l’Andorra Award 2025 en una quarta edició amb un cartell d’autèntics ‘rockstars’ de la cuina
El festival gastronòmic se celebrarà del 17 al 21 de setembre al Prat del Roure, amb jornades professionals, activitats populars i 'showcookings'
El Periòdic d'Andorra
Ordino celebra el Dia de la Música amb una jornada festiva plena de ritme, gastronomia i activitats per a tots
Concerts, cercaviles, actuacions infantils i gastronomia amb música en viu protagonitzen la jornada del 21 de juny
El Periòdic d'Andorra
Valorar la riquesa culinària del Principat i ressaltar-la en el mapa, punt clau del projecte Chaîne des Rôtisseurs
L'advocada i resident suïssa Alexandra C. Verges vol tornar a situar el país en el mapa de les grans destinacions gastronòmiques del món
Catarina Kohler Pacino
El Beç, entre els nous ambaixadors gastronòmics del país en un pla que vol posicionar Andorra com a referent
La cuina d'alta muntanya es presenta com un actiu important per diversificar el turisme i projectar la identitat andorrana a escala internacional
El Periòdic d'Andorra
Èxit de participació en la setzena Ruta de la Tapa de Sant Julià amb més de 12.000 unitats servides
La iniciativa gastronòmica tanca l’edició amb un increment significatiu de consum i participació respecte l’any anterior
Altres noticies

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu