Search
Close this search box.
El Periòdic d'Andorra

La Final de l’Andorrà de l’any es disputa entre Carles Perea, Juli Peña i Santi Sánchez

El guardó es lliurarà l’1 de juny al Comú d’Escaldes-Engordany

L’Andorrà de l’any es disputa entre Carles Perea, Juli Peña i Santi Sánchez, els tres finalistes que –després d’estar en una llista de 15 nominats– han aconseguit desbancar-se de la resta de postulants. 
 
El proper 1 de juny, a les 21.00 hores, se celebrarà una gala on EL PERIÒDIC guardonarà al finalista més votat, ja sigui per la seva obra social, la seva dedicació a la ciutadania o la seva visibilitat. Factors que segurament la població ha tingut en compte a l’hora d’escollir a la persona que més ha fet per al país durant aquest 2015. La cerimònia tindrà lloc a la Sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany. Les votacions encara estan obertes i es poden efectuar enviant un missatge de text al 707 fins el 30 d’aquest mes.
 
Carles Perea / El combat contra les discriminacions i la lluita per la tolerància són una tasca interminable i feixuga. Així ho reconeix la candidatura a Andorrà de l’any del president de Som com Som, Carles Perea, una de les figures de rellevància en la pugna per la igualtat i de defensa dels drets humans –la del col·lectiu LGBTI, en el seu cas. Fa insistència en la necessitat de replantejar molts aspectes i renovar el debat social. Tasca per al Govern i per a tot el país. 
 
Juli Peña / Germanor. És el substantiu que millor defineix la colla Castellera d’Andorra i la característica per la qual l’agrupació es troba entre els semifinalistes a Andorrà de l’any. Però no és l’únic que els identifica. Compromís, dedicació, concentració, amistat, diversió… Són alguns dels valors pels que se’ls reconeix i motiu pel qual omplen cada actuació amb centenars de persones. Juli Peña en va ser l’impulsor ara fa tot just un any, i dins d’aquest càrrec, promou la cultura i l’art popular del país. 
 
Santi Sánchez / Santi Sánchez és el president de l’Associació de Fallaires d’Andorra la Vella i la cara visible d’un grup molt motivat per mantenir la tradició de la crema de falles. La tasca ha estat recompensada amb l’atorgament– per part de la Unesco– de la categoria de Patrimoni Immaterial de la Humanitat, una candidatura reconeguda i integrada per 63 pobles d’arreu del Pirineu pertanyents a tres estats (Andorra, França i Espanya). 
Comparteix
Notícies relacionades
Comparteix
Notícies destacades
Publicitat
Enquesta
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu