El resultat de l’enquesta d’activitats econòmiques de l’any 2018 mostra que un 73% dels ingressos per origen geogràfic corresponen a clients nacionals mentre que el 27% restant són de clients procedents de la resta del món. Per exemple, en el sector de la construcció els ingressos corresponents a andorrans són de gairebé el 100%. Tot i així, el sector serveis presenta una gran aportació de clients de la resta del món i nodreix el 70% d’aquest tipus de clients. D’altra banda, en les despeses segons la procedència del proveïdor es pot observar que mentre a l’agricultura i a la construcció la relació comercial amb l’exterior és reduïda, al voltant del 35% de les despeses de la indústria i dels serveis es fa amb proveïdors de la resta del món.
Pel que fa a l’adquisició d’actius considerats inversió, més del 90% es va fer a Andorra i menys del 10% a la resta del món. Per un altre costat, les vendes han estat principalment en territori andorrà a excepció del sector de transport i emmagatzematge que va fer al voltant del 78% de les seves vendes a l’estranger.
D’altra banda, els resultats de l’enquesta mostren que un 58% dels llocs del treball són ocupats per homes i un 42% per dones. Més concretament, entre els homes gairebé un 78% són assalariats i un 90% tenen feina a temps complet, i pel que fa a les dones, al voltant del 89% són assalariades i un 80% treballa a temps complet. Respecte al tipus d’ocupació del personal, hi ha un cert equilibri entre tècnics, personal de restauració i comerç i altres, els quals representen al voltant del 30% cada un. Únicament, els directius disminueixen fins a un 10%.
Finalment, lligat al tipus de jornada laboral del total de les hores efectivament treballades, el 60% són fetes per homes i el 40% per dones. En aquest sentit, els homes han fet el 96% de les seves hores a temps complet i les dones el 90%.