PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

1.296 inscrits al Servei d’Ocupació al final de març

Jover espera que la mobilitat permeti anar reintegrant persones

Per Lídia López

Imatge d'arxiu del Servei d'Ocupació.
Imatge d'arxiu del Servei d'Ocupació. | MARICEL BLANCH

El Servei d’Ocupació d’Andorra (SOA) va cloure el darrer mes de març amb un total de 1.296 inscrits, és a dir, un 2% menys que al mes de febrer, quan es va tancar amb 1.323 persones. Així ho va especificar el ministre Portaveu, Eric Jover, que va reconèixer que «seguim en una situació sensible, lleugerament millor que al febrer, però seguim en un context preocupant». 

Els altres dos indicadors que va detallar Jover al voltant del SOA van ser, el total d’ofertes de feina disponibles, que van créixer de les 377 que hi havia al febrer a les 486 al final, és a dir, un 28,9% més; i de les prestacions per desocupació, que van rebre 265 persones –120 per desocupació involuntària i 145 ocasional per activitats relacionades a la neu–, mentre que al febrer n’eren 288 –137 i 151 respectivament de les tipologies detallades–.

Per tot plegat, el ministre va considerar que «trobem una certa estabilització», i es va mostrar esperançat perquè «a mesura que es restableixi la mobilitat, puguem anar reintegrant a gent». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT