PUBLICITAT

Andorra la Vella

Benazet creu que la quarta onada va a la baixa però que «pot fluctuar»

Els casos actius baixen en nou persones i se situen en 561

Per Lídia López

L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | MARICEL BLANCH

La quarta onada va a la baixa. Així ho va considerar el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, fent un balanç de les darreres dades epidemiològiques del Principat davant la Comissió Legislativa de Sanitat. El ministre va fer referència a una baixada de les infeccions diàries de les darreres jornades en comparació amb la setmana passada, si bé va alertar que «pot tenir fluctuació per l’impacte de la Setmana Santa», compartint que «espero un repunt de casos».

D’aquesta manera, ahir el Govern va confirmar el contagi de 33 persones més, elevant el total d’Andorra a 12.614. Els casos actius es van reduir, respecte del dilluns, en nou persones, i se’n comptabilitzaven 561. D’aquestes, n’hi havia 29 ingressades a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell: 19 a planta i 10 a l’UCI, nou de les quals sota ventilació mecànica. Per la seva banda, a la planta Covid del Cedre no hi havia cap pacient.

Així mateix, el total d’altes es va situar en 11.932, 42 més en les  darreres 24 hores. I, afortunadament, no es va haver de lamentar cap defunció i la xifra d’òbits va restar en 121.

Finalment, l’Administració va detallar que durant el dilluns es van administrar 1.009 dosis de la vacuna contra el coronavirus, i ja sumaven 19.064 dosis. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT