El 25è Premi Pirene de periodisme interpirinenc ha guardonat en aquesta edició treballs sobre la pandèmia, el paper de les dones emprenedores al Pirineu, l’Andorra pirineista, la divulgació de la fauna del país i la realitat del col·lectiu transsexual. Ha estat una edició en la qual s’han rebut 17 treballs, nou dels quals de premsa escrita i la resta audiovisuals, en llengua catalana i castellana. Tal com va posar en relleu la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha estat una edició en la qual s’ha vist molt l’impacte de la crisi sanitària, en la qual el col·lectiu professional «ha tingut moltes dificultats per desplaçar-se als llocs» i en què els periodistes s’han especialitzat en el món de la medicina, combatent les notícies falses.
La categoria de reportatge de premsa escrita s’ha declarat desert, però s’ha donat un accèssit a Adrià Esteban pel reportatge Mirar la mort als ulls en què segons el jurat s’aborda un «tema tabú». El segon accèssit ha estat pel recull de reportatges sobre els efectes de la pandèmia, amb una especial menció al que es va dedicar a les dones maltractades, de la també professional del Diari d’Andorra, Lídia Raventós. Raventós va destacar el paper de les persones que van haver de treballar durant el confinament i ha desitjat que no hagi d’haver-hi «altra pandèmia» per «recordar-los».
També s’han donat dues mencions, una per al reportatge d’Eva Clausó sobre una pionera a la muntanya, una formatgera que va arribar a Ossera als anys 80. La periodista va posar en relleu que l’article «està dedicat» a totes aquelles dones «pioneres» que tiren endavant «en condicions força complicades». L’altra menció ha estat per a l’Andorra pirineista d’Alberto Martínez, desaparegut recentment.