La Massana celebra dimarts vinentla festivitat del seu patró, Sant Antoni, amb la tradicional escudellada popular. «A la Massana és una data molt assenyalada, ja que és la festa patronal i per tant és dia festiu. Moltes famílies al complet venen a les Fontetes per seguir la tradició de menjar l’escudella o la vianda, que és el nom autèntic. I esperem que els qui no ho han provat s’animin, perquè és important mantenir vives les festes populars», va assegurar ahir la consellera de Cultura, Participació Ciutadana i Igualtat, Jael Pozo.
Aquesta serà la quarta edició en què la festa va a càrrec d’un equip de voluntaris, encapçalada per un grup de cuiners professionals de la Massana: Josep Maria Troguet, Dolors Abad, Meritxell Montané, Pilar Montané, Amaro Batista, Vicente Zapata i Manel Leitao. A més, també hi haurà la col·laboració dels cuiners Carles Flinch i Ramon Sasplugues. Els cuiners tornaran a tenir el suport de molts voluntaris, que s’encarregaran de tallar, coure, fregir i remenar els ingredients, a més de servir l’escudella al públic. S’espera repartir un miler de racions de la viada més tradicional.