Search
Close this search box.
El Periòdic d'Andorra
Menjar local de qualitat

‘Per Nadal, posa’t el davantal’: productes de proximitat per a àpats especials

Ramaders d'Andorra impulsa una campanya que promou la qualitat i el consum de carn local

El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, ha presentat aquest dijous a la botiga Origen Ametller d’Andorra la Vella la campanya ‘Per Nadal, posa’t el davantal‘. Es tracta de la primera campanya nadalenca que s’organitza al voltant de la societat Ramaders d’Andorra amb l’objectiu d’apropar els seus productes a la ciutadania. “És una campanya que l’hem treballat amb molta il·lusió per poder apropar aquest producte en moments especials que les famílies comparteixen àpats de rellevància”, ha comentat Casal, afegint que “plantegem aquesta campanya com una acció per donar notorietat i donar a conèixer encara més el nostre producte, associant-lo amb qualitat i fomentant el seu creixement”.

La campanya, que té com a protagonistes set ramaders del país – Meritxell Baró de Corgal Llumeneres (Sant Julià de Lòria), Òscar Coma i Sílvia Cava de Casa Cametes (Ordino), Toni López i Alba Pujol de Casa Areny (Encamp), i Miquel Font i Pepita Torres de Casa Pirot (Ransol, Canillo) – consisteix en la venda de safates especials per a caldo disponibles als supermercats col·laboradors. Un lot econòmic al preu de 9,90 euros que inclou carn per a caldo, galets per a la sopa de Nadal i un davantal de Ramaders d’Andorra. A més, a les carnisseries col·laboradores, els clients també poden obtenir els galets i el davantal per la compra de carn de caldo d’Andorra. “Volem que la gent es posi el davantal i cuini productes productes de proximitat”, ha comentat Casal, qui també ha explicat que es faran accions comunicatives destacades com un concurs d’Instagram o una col·laboració amb MoraBanc Andorra.

Casal també ha volgut recordar que la societat es va crear l’any 1999, recollint tota la carn produïda al país i representant el 15% del consum total de carn a Andorra. “La ramaderia extensiva està lligada a la nostra cultura i forma de societat, així com al nostre model turístic. A més, contribueix al manteniment del paisatge i la prevenció de riscos naturals”, ha destacat Casal, qui també ha recordat que la carn de vedella compta amb un segell europeu de qualitat, una certificació que garanteix que el producte compleix amb els estàndards de qualitat establerts per la Unió Europea.

Comparteix
Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix
Notícies destacades
Publicitat
Enquesta
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu