Search
Close this search box.
El Periòdic d'Andorra

Baró referma la voluntat de mantenir viu Vallnord

El cònsol confia en la marca però Mortés deixa dubtes sobre el futur

L’anunci de la incorporació d’Ordino Arcalís a Grandvalira ha obert dubtes sobre el futur que li espera a l’altra marca del sector de l’esquí: Vallnord. Immersa en un procés de reestructuració pels canvis que s’han introduït pel que fa a la gestió comercial, la notícia d’ahir va sumar més dubtes a la qüestió. Amb tot, el cònsol major de la Massana i president de Vallnord, David Baró, va deixar clar que es continua apostant per la marca conjunta. «Nosaltres volem que Vallnord continuï i per això fa uns dies el consell d’administració va aprovar mantenir el forfet conjunt per aquesta temporada», va manifestar.

En canvi, el seu homòleg ordinenc, Josep Àngel Mortés, va expressar-se en uns termes molt més dubtosos. «En un futur ja veurem què passa si bé és cert que encara hi ha d’haver molts moviments i cal afinar molts temes», va indicar. En aquest sentit va detallar que «estan treballant els tècnics i directors corresponents per veure com s’acaben posicionant dues marques dins el mercat», però que de moment «estem dins de Vallnord i de Grandvalira».

Satisfacció 

David Baró, de fet, va celebrar que hi hagi hagut acord per salvar Grandvalira, apuntant que «s’ha acabat imposant el seny», i no crec que hi hagi d’haver preocupació pel nou escenari que es dibuixa. «L’important és que les dues marques continuaran presents al mercat, però pel que fa als clients no canvia res. Cadascú té els seus clients i al final cadascú té les seves preferències. Hi haurà clients fidels i d’altres que potser no ho seran», va indicar. Des del seu punt de vista està bé que els esquiadors «puguin escollir, com han fet sempre» i considera que «com més oferta, millor per als clients».

Tampoc hi ha preocupació des del Govern. El ministre Francesc Camp considera que hauria estat pitjor si s’hagués trencat Grandvalira, perquè «hauríem tingut dues estacions de mida més petita que haurien entrat a competir de forma directa amb Pal Arinsal». En canvi,  sense la dissolució, «es mantindrà la relació de forces, un equilibri que tants bons resultats ha donat els darrers anys als dos dominis». Toni Martí tampoc ho considera prioritari. Va remarcar que «hi havia una urgència», que era garantir la continuïtat de Grandvalira i que, per tant, sobre els possibles canvis a Vallnord «temps hi haurà per parlar-ne». 

La venda anticipada del forfet s’incrementa

Vallnord va informar ahir que a hores d’ara i respecte de les xifres de compra del 2017, un 40% més d’usuaris ja han comprat de manera anticipada i amb un preu reduït el forfet de temporada d’hivern que dona accés a totes les pistes d’esquí i als remuntadors de les dues estacions que conformen el domini. Des de la societat es va recordar que els clients de les estacions de les Valls del Nord disposen fins al diumenge 28 d’octubre per poder comprar el forfet de temporada amb descompte. De fet, com és tradicional, la Fira d’Andorra serà la darrera cita on poder adquirir-lo. El preu del passi d’hivern és de 179 euros per als residents a les Valls del Nord i de 194 euros per als usuaris de la resta del país. Per als clients de l’Alt Urgell, el preu del forfet Ski és de 399 euros. Els no residents que comprin el forfet de Vallnord per primera vegada ho poden fer per 483 euros, mentre que per als fidels el preu és de 457 euros.

Comparteix
Notícies relacionades
Comparteix
Notícies destacades
Publicitat
Enquesta
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu