Search
Close this search box.
Esquí alpí

Àlex Rius finalitza 32è a l’eslàlom del Campionat del Món d’esquí alpí

L'esquiador andorrà millora a la segona mànega i remunta posicions, tot i quedar lluny dels primers classificats

L’esquiador andorrà Àlex Rius ha completat la seva participació al Campionat del Món d’esquí alpí celebrat a Àustria amb una 32a posició en la prova d’eslàlom. Rius ha registrat un temps total de 2.02.75, quedant a 8.73 segons del guanyador, el suïs Loic Meillard, qui s’ha imposat amb una marca d’1.54.02.

En la primera mànega, Rius ha finalitzat en el 43è lloc amb un temps d’1.04.88, a 5.65 segons del millor registre, aconseguit pel francès Clément Noel amb 59.23. L’esquiador andorrà, que portava el dorsal 63, ha anat millorant posicions al llarg de la cursa. En els diferents sectors de la primera mànega, ha obtingut el 64è temps en el primer tram, el 54è en el segon, el 45è en el tercer i el 42è en el quart intermedi.

A la segona mànega, Rius ha millorat considerablement, marcant el 32è millor temps de la ronda amb 57.87, a 3.97 segons del millor registre de la baixada, establert per l’austríac Dominik Raschner amb 53.90. Aquesta millora li ha permès recuperar diverses posicions i situar-se finalment en la 32a posició de la classificació general.

Comparteix
Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix
ACB

Bàsquet Girona

85

MoraBanc Andorra

98

MoraBanc Andorra

89

Unicaja de Màlaga

106

MoraBanc Andorra

71

UCAM Múrcia

83

Primera RFEF

Gimnástica Segoviana

3

FC Andorra

2

FC Andorra

1

Unionistas

1

Nàstic

1

FC Andorra

1

Lliga Multisegur

Nóbrega Constructora CF Esperança

0

Atlètic Club Escaldes

5

Penya Encarnada

1

Inter Club Escaldes

1

The Boss FS la Massana

0

UE Santa Coloma

6

FC Ordino

2

Ranger's FC

1

FC Santa Coloma

1

FC Pas de la Casa

0

Notícies relacionades
Publicitat
Entrevistes esportives
Pilot amb llicència andorrana
Pilot
Corredor octogenari
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu