L’andorrà Joan Verdú ha finalitzat en 19a posició la prova de gegant de la Copa del Món d’Alta Badia, un resultat que li ha permès tornar a la zona de punts després de dues curses consecutives sense poder completar la segona mànega. Verdú ha aturat el cronòmetre en 2.36.56, a 1.54 del vencedor, l’austríac Marco Schwarz, que s’ha imposat amb un temps de 2.35.02. El podi l’han completat el brasiler Lucas Pinheiro Braathen i l’austríac Stefan Brennsteiner.
A la primera mànega, l’andorrà ha signat una baixada sòlida que l’ha situat 19è, mentre que a la segona ha mostrat un bon ritme, arribant a marcar el cinquè millor temps en el segon sector. Un error en un interior al mur, però, l’ha fet perdre algunes posicions, tot i acabar amb el desè millor temps parcial de la mànega.
“Avui era una carrera important per tornar a agafar feeling, esquiar sòlid i amb confiança”, ha explicat Verdú, que ha valorat positivament el resultat com a punt de partida per continuar construint. “Estem parlant de detalls, de dècimes que et fan estar deu posicions amunt o avall”, ha afegit, tot mostrant-se satisfet amb les sensacions.
“Estem parlant de detalls, de dècimes que et fan estar deu posicions amunt o avall” – Joan Verdu
Amb aquest resultat, Verdú suma 12 punts més i ja en porta 49 en el global de la Copa del Món aquesta temporada, després dels bons resultats obtinguts a Sölden i Copper Mountain. A Alta Badia, una pista que coneix bé, l’andorrà consolida la seva regularitat en una cita on ja havia aconseguit una cinquena posició el 2023.



