Esquí alpí

Cande Moreno tanca la temporada amb una tercera posició en el supergegant del Nacional de França

La selecció andorrana sub16, amb Max Black i Etna Pou, s'endú dues plates de la cursa Scara, la denominada Copa del Món de joves

Avui s’ha disputat a Meribel (França) una nova jornada de curses NC, en aquest cas l’última carrera de la temporada per a Cande Moreno, qui ha acabat amb una tercera posició en el supergegant del Nacional de França. L’andorrana ha finalitzat amb un 1’27.44, a 1.71 de la vencedora, la local Romane Miradoli, i a 0.20 de la segona, la també francesa Laura Gauche.

“Aquestes últimes setmanes han sigut complicades, no sabia si acabaria aquest curs de carreres, i estic contenta d’haver pogut treure un bon esquí i fer bons resultats tot i així”, ha comentat Moreno, afegint que està molt motivada de cara a l’any vinent.

Dues plates per Andorra a La Scara

L’estació francesa de Val-d’Isère ha estat l’escenari d’una nova edició de la cursa Scara, la denominada Copa del Món de joves, la qual ha deixat dos metalls per a la selecció andorrana sub16. En concret, han estat Max Black, en el supergegant sub16, i Etna Pou, en l’eslàlom sub16, ambdós amb la plata.

Comparteix
Publicitat
Notícies relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix
ACB

Bàsquet Girona

85

MoraBanc Andorra

98

MoraBanc Andorra

89

Unicaja de Màlaga

106

MoraBanc Andorra

71

UCAM Múrcia

83

Primera RFEF

Gimnástica Segoviana

3

FC Andorra

2

FC Andorra

1

Unionistas

1

Nàstic

1

FC Andorra

1

Lliga Multisegur

FC Santa Coloma

0

FC Ordino

1

Atlètic Club Escaldes

1

Penya Encarnada

0

Nóbrega Constructora CF Esperança

0

FC Pas de la Casa

1

Ranger's

5

The Boss FS la Massana

0

UE Santa Coloma

0

Inter Club Escaldes

0

Notícies relacionades
Publicitat
Entrevistes esportives
Seleccionador nacional de futbol sala
Entrenador de Mònica Doria
Presidenta de l’Andorra Esports Clúster i expilot
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu