PUBLICITAT

Torres Mestre serà l'entrenador d'un l'FC Ordino ambiciós

  • El club que presideix David Urrea també ha fitxat els germans Moisés i Luigi San Nicolás
@PeriodicAND
ordino

Periodic
Els jugadors de l'FC Ordino i les de la Reial Societat femenina, després de l'amistós de la setmana passada Foto: fco

L'FC Ordino compleix la seva segona temporada a Primera i ho fa amb un projecte engrescador. Començant per l'entrenador, un vell conegut en el món del futbol. Es tracta de Víctor Manuel Torres Mestre, exjugador format a les categories inferiors del Reial Madrid i recordat també per la seva etapa de cinc anys a l'Espanyol i una amb el Girondins de Burdeos, amb qui va guanyar una Lliga.

Després de vint anys com a futbolista professional, es va formar com a entrenador i, tot i que ha dirigit només el juvenil B del Reial Madrid i el Badajoz (al 2011) ?a més de ser coach en diversos campus a la Xina i el Canadà?, que aterri al Principat amb el títol ?Pro' és tot un luxe per a la Lliga Nacional.

David Urrea, president de l'Ordino, no va dubtar a explicar les intencions del cinquè classificat en la darrera lliga de cara al curs 2014-2015: «Ara ja podem jugar competició europea i volem donar un salt qualitatiu a totes les esferes del club».

El que vol dir és que Torres Mestre dirigirà el primer equip però també supervisarà en primera persona la tasca amb la base. «Farem especial atenció en això perquè serà el nostre principal recurs», sosté Urrea sobre la política a seguir. Perquè la idea del tècnic madrileny és tenir una plantilla de 20 jugadors sense tancar les portes als joves i mantenir la competència en totes les posicions, en una metodologia de motivació similar a la que aplicava el propi Guardiola al Barça: cap jugador no podrà acomodar-se perquè el nou tècnic no tindrà problemes en donar l'alternativa als jugadors de la base.

El president de l'Ordino ha pogut mantenir el grup del curs passat i afirma que «no ha sigut difícil» tot i que alguns jugadors han tingut ofertes econòmicament més suculentes: «El grup se sent identificat amb el projecte i l'arribada de Torres Mestre ha generat molta il·lusió», va afegir el màxim mandatari.

De fet manté les figures com Marinho o una de les revelacions del curs passat, Dani Fatzini i també ha pogut fitxar el germà d'aquest segon, Joan, i com a incorporacions de renom té als germans Moisés (FC Andorra) i Luigi San Nicolás (FC Santa Coloma). Això, de moment: «La plantilla encara no està tancada i esperem alguna cara més que il·lusioni», va avançar Urrea. L'objectiu serà superar el paper de la temporada passada, lluny de la lluita per eludir el descens, i com a gran repte intentar colar-se entre els quatre primers per optar, qui sap, a una plaça europea.

Torres Mestre ha convocat a tota la plantilla el pròxim dilluns per iniciar la pretemporada. Amb tot, alguns del primer equip i el juvenil van jugar la setmana passada un amistós contra la Reial Societat femenina. Fa tres anys que s'enfronten a l'estiu. Al 2012 va perdre l'Ordino 5-0, l'any passat van empatar 3-3 i aquest, victòria per als andorrans per 3-1. I l'evolució continua.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT