Search
Close this search box.
El Periòdic d'Andorra

La mel d’Autèntic Abelles i el vi de Casa Auvinyà són premiats

Els productes han estat reconeguts internacionalment

Diuen que quan hi ha gana, tot és bo, però els paladars més selectes saben diferenciar entre el que és bo i el que és boníssim. I és en la categoria de boníssim és on entraria la mel d’Autèntic Abelles i el vi de Casa Auvinyà, que la darrera setmana van ser guardonats internacionalment per la qualitat dels seus productes. En Mathieu Garaud acaba de rebre la medalla d’or a la London Honey Awards amb la seva mel d’Abarset; mentre que la família Auvinyà s’ha endut una medalla de plata pel seu vi Evolució Syrah 2017 i una de bronze per l’Evolució Syrah 2019, en el darrer mundial de vins de la varietat Syrah, on participen cellers de tot el món que elaboren vi amb aquest raïm. Segons van explicar els responsables del celler, «és la primera vegada que Andorra participa en aquest concurs, el Syrah du Monde».

No és la primera vegada que els seus productes són premiats, però, tal com va remarcar Garaud, «aquests reconeixements ens ajuden a validar la qualitat de la mel que es fa a Andorra». En aquest sentit, des de Casa Auvinyà també van expressar «estar molt contents per nosaltres, però també per Andorra». Normalment són les empreses les que busquen participar en concursos internacionals, i no reben cap subvenció per pagar les despeses derivades, «així que un ha de seleccionar molt bé el producte que presenta i estar segur de la seva qualitat», va indicar Garaud. El London Honey Awards és un dels certàmens més importants del món al voltant de l’apicultura, segons va informar l’ANA.

Comparteix
Notícies relacionades
Comparteix
Notícies destacades
Publicitat
Enquesta
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu