PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UE Engordany continua sense cobrar i ja són dos mesos i mig

Un parell de jugadors i l’entrenador han decidit abandonar l’entitat

Per Pol Forcada Quevedo

Marc García, jugador de la UE Engordany, durant un partit d’aquesta temporada.
Marc García, jugador de la UE Engordany, durant un partit d’aquesta temporada. | @m4rv_d3sign

A mitjans del mes passat semblava que la mala maror causada pels impagaments a la plantilla i l’staff de la UE Engordany es començava a solucionar. El club els va pagar mes i mig dels tres que els devia, i el president Christian Cellay els va prometre que pagaria la resta abans que acabés aquella setmana. Avui en dia, però, el deute torna a incrementar fins als dos mesos i mig de nòmina. «En el seu moment no ens va dir res més i no contesta a ningú ni per telèfon ni per missatges», va explicar l’ara ja exjugador de l’Engordany, José Antonio Josele Aguilar. El problema va inclús més enllà, ja que «hi ha un parell de jugadors que ni han cobrat res», va esmentar el català, recordant que «és una situació crítica i de límit. Fins al punt que t’has de plantejar deixar el club o la teva família».

A hores d’ara continuen tots els jugadors al grup. Tots menys Josele, que ahir el va deixar. A més a més, «alguns dels que venen de baix (Barcelona i Terrassa) ja no tornaran, i per moltes ajudes que els hem donat no els és suficient», va assenyalar. Xavi Carmona va ser el primer en abandonar el club, i recentment s’ha sumat l’entrenador Jesús Barón. «Algunes persones li van retreure, però quan se li promet un pis i uns diners i al final no se li dona, no entenc que volen que faci». Així, les rendes de l’equip les agafa el fins ara segon entrenador, Óscar Antonio Ochoa Hernández. 

Cal recordar que Cellay va arribar a la presidència de la UE Engordany a principis d’any, i d’ençà de llavors, s’han donat els impagaments. Els jugadors, desesperats, han intentat contactar amb ell en la darrera setmana i mitja: «Portem molt de temps darrere seu, però no dona senyals de vida. L’únic cop que ha contestat explica que està a l’espera de la pòlissa», va destacar el català. En afegit, va dir que si arribava algú al club que posés els diners, es faria a un costat, una afirmació que «és mentida perquè no deixa que entri ningú», va afegir fent esment a què en el seu moment els capitans es van reunir amb ell per demanar que ho deixés, ja que «unes altres persones que no sé qui són» tenien intenció d’agafar l’entitat.

'Josele' Aguilar: «Molts no volen entrenar [...] però crec que jugaran diumenge perquè interessa sobretot als internacionals»

Tot i no haver anat a cap entrenament des de la setmana passada, Josele va afirmar que els jugadors hi continuen assistint. «Cert és que molt no ho volen fer, però hi acaben anant quasi per obligació», va explicar. Sobre la possibilitat d’incompareixença al partit d’aquest diumenge contra l’FC Ordino, «al grup ningú ha dit res al respecte i personalment crec que si jugaran. Principalment per l’interès que tenen alguns jugadors, sobretot els internacionals que volen anar convocats». 

Demanat pel seu futur, el jugador català va ser sincer: «Ho he viscut en altres ocasions i ara ho faig d’una altra manera. Prefereixo tancar aquesta etapa i oblidar-la, ja que crec que ha estat la pitjor elecció que he fet». «Tampoc encaixo del tot en aquest club» i «que hi hagi tots aquests merders només farà que treguin places europees a Andorra», va afegir abans de finalitzar: «Ara m’he de centrar en la meva feina, i l’any vinent ja es veurà».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT