PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«És insostenible»

La plantilla de la UE Engordany encara no ha cobrat el mes i mig que Cellay va prometre la setmana passada

Per Pol Forcada Quevedo

El capità de la UE Engordany, Sebas Gómez, durant un duel lliguer de la present temporada.
El capità de la UE Engordany, Sebas Gómez, durant un duel lliguer de la present temporada. | @m4rv_d3sign

Els jugadors de la UE Engordany van tornar als entrenaments dilluns de la setmana passada després que el club els pagués una part de les nòmines que encara no havien cobrat. En concret, va ser un mes i mig dels tres que el conjunt escaldenc els devia, i el màxim mandatari, Christian Cellay, es va comprometre a què els jugadors cobressin el mes i mig restant abans que acabés la setmana. Han passat més de set dies, i els jugadors encara no han vist rebut cap euro.

Tal com ha pogut saber EL PERIÒDIC, els jugadors s’han posat en contacte amb el president, però «aquí no ha aparegut ningú, no contesta els missatges i ni apareix als entrenaments», va lamentar un integrant de la plantilla de l’Engordany. «L’últim cop que se’l va veure va ser al matx de diumenge», va afegir. Aquesta mateixa font va assegurar que la situació «és insostenible», i que de la mateixa manera que va fer Carmona, el primer en abandonar el conjunt, «em desvincularé del club si a finals d’aquesta setmana no he rebut els diners. Ja he viscut situacions similars a Espanya, i malauradament i pel que veig, no cobrarem». De moment, però, és l’únic amb la intenció de marxar.

Tot i això, els jugadors, liderats principalment pels internacionals que volen mantenir el nivell per anar amb la selecció, s’han entrenat aquesta setmana. Això sí, sense el tècnic Jesús Barón, que sense cap ingrés ni residència al país se li fa molt complicat assistir, i en principi només ho farà als partits. L’Engordany ja ha fet dues incompareixences en l’actual temporada, i de fer-ne una tercera, quedarà desqualificat. De moment, però, tota la plantilla té intenció de continuar jugant. Tota menys un jugador. «No estic per aguantar episodis com aquest, he trobat feina i tampoc estic per lesionar-me», va mencionar la font.

Tal com va avançar aquest mitjà fa dues setmanes, els jugadors de la UE Engordany van començar a tramitar els papers per presentar una denúncia conjunta, que finalment serà per al club. Ara, tot i les intencions de mantenir l’equip amb peu i evitar la seva desaparició, es van voler esperar a cobrar els diners que els falten. No s’ha donat el cas, així que «la demanda continua en peu».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT