PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Tabola reobre després de més de quatre anys tancat

DJ Swowo serà el discjòquei principal del local massanenc

Per Laia Bautista

La sala superior d’abans del tancament del Tabola.
La sala superior d’abans del tancament del Tabola. | Twitter / Tabola Club

El Tabola torna a obrir les portes avui a partir de les 00.00 hores, segons van publicar fa una setmana per les xarxes socials. L’entrada, però, serà per a majors de 20 anys i tindrà un cost de sis euros amb una consumició gratuïta.

Segons va informar a EL PERIÒDIC un dels nous gerents del local, Jaume Reñé, «estem molt il·lusionats i tenim ganes que tot surti bé i que hi hagi molta gent el dia de l’obertura». Ara bé, el local no recuperarà tota l’essència de l’antic Tabola, ja que els nous gerents s’han inspirat «una mica» amb l’ambient de la Borda Pairal. 

Pel que fa a la limitació de l’edat, Reñé, juntament amb l’altre gerent, Oscar Serra, van asseverar que no volen enfocar-se en una clientela exacta, però sí que tenen com a objectiu diferenciar les edats més adultes de les més juvenils per evitar incomoditats entre els dos col·lectius. Per aquest motiu, Reñé va indicar que la limitació d’edat no serà la mateixa cada cap de setmana. 

Pel que fa a les festes Desparrame, els nous gerents van explicar que no es recuperaran, tot i que sí que se celebraran festes temàtiques aleatòries i van anticipar que algunes d’aquestes aniran a càrrecde l’emissora Flaix FM.

El local obrirà els divendres i dissabtes amb el discjòquei de la casa, el resident DJ Swowo, qui cada cap de setmana anirà acompanyat d’altres discjòqueis nacionals, com per exemple el DJ Alex Montalvo, amb qui donarà el tret de sortida avui. 

Dijous de Pub
En un altre sentit, Reñé va comunicar que tenen la intenció d’obrir els dijous en format Pub per poder arribar a un públic més selectiu i per aprofitar aquest dia de la setmana per atraure altres tipus d’artistes del país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT