PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern impulsa l’edificació d’habitatges a preu raonable

S’avancen 300.000 euros perquè tiri endavant la licitació

Per Lídia López

Signatura de la cessió del terreny entre Espot i Marsol.
Signatura de la cessió del terreny entre Espot i Marsol. | Arxiu ANA

El Consell de Ministres va aprovar ahir l’autorització d’un avenç de 300.000 euros per al finançament de la construcció d’un edifici destinat a habitatges de lloguer a «preus raonables». Tal com va exposar el ministre Portaveu, Eric Jover, aquesta acció s’adscriu a les polítiques del Govern per fomentar la disponibilitat d’immobles destinats al mercat de lloguer i el seu accés universal.

Segons va informar el ministre, la posada en marxa del fons depèn de l’aprovació al Consell General del Projecte de llei de l’Institut Nacional de l’Habitatge, però davant de la urgència per disposar d’habitatges assequibles, l’Executiu es va decantar per aprovar aquest avenç, que es formalitzarà amb un crèdit extraordinari, i que es plasmarà en una esmena al text legislatiu. 

«El Govern no vol perdre ni un minut, sabent que és una problemàtica candent i volem aportar solucions com més aviat millor», va declarar, afegint que «és un pas per tenir un parc d’habitatge a preu raonable per ajudar a la problemàtica que afecta tants ciutadans». 

L’espai on s’alçarà l’edifici correspon a una parcel·la d’uns 2.822 metres quadrats entre el carrer Terra Vella i el passatge Borda Nova, cedida pel Comú d’Andorra la Vella. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT