PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ilde Lima: «Si s’imposa el seny, m’hauria de retirar al camp»

L’excapità de la selecció passa pels micròfons del programa Onze d’Esport 3

Per El Periòdic

Ilde Lima amb la selecció.
Ilde Lima amb la selecció. | FAF

Ilde Lima va aparèixer el passat dimarts al programa Onze d’Esport 3, on va explicar la seva situació actual i l’absència de la selecció per motius extraesportius. «Si en aquest país hi ha una mica de seny i s’imposa, jo m’hauria de retirar al camp. M’ho mereixo després de 23 anys defensant aquests colors. L’única cosa que demano és que el seleccionador tingui la llibertat de convocar-me quan ell vulgui». Cal recordar que el jugador de l’Inter d’Escaldes va ser apartat de les dues darreres convocatòries del combinat nacional i que Koldo Álvarez va declarar públicament que li agradaria poder convocar-lo.

 

«Fa un mes vaig jugar preliminars d’Europa League amb l’inter i, físicament, estic en les condicions amb les quals pots estar amb 40 anys», va comentar Lima, disponible per seguir defensant la samarreta tricolor, en referència al seu estat de forma. «La federació ha fet públic que jo no puc ser el president de l’AFA i que no puc criticar la federació», va continuar explicant el veterà jugador al mitjà públic català, fent ressò d’aquesta controvèrsia del futbol nacional al país veí del sud. A més «m’estan donant molt més suport fora del país que aquí. Trobar-te menyspreat a aquests nivells és difícil d’entendre», va afegir l’excapità tricolor. Lima també va denunciar que «m’aparten sense obrir-me un expedient per poder-me defensar. No respecten ni estatuts ni drets fonamentals com el d’associació o la llibertat d’expressió, que a un país com Andorra, fa molts anys que existeix». 


Tanmateix, va deixar clar que, segons ell, l’acusació d’arranjament de partits  no ha tingut res a veure amb aquesta decisió de la FAF i que va ser un invent de la premsa: «Aquesta manipulació va sortir només d’un diari del país, cap altre mitjà de comunicació es va fer ressò. Ja fa temps que el nom d’Ilde Lima s’intenta embrutar».

 

Gol Solidari fitxa l’exdavanter del Barça Javier Saviola

 

El reconegut futbolista Javier Saviola, que va passar per les files del Barça, Reial Madrid o Màlaga, entre altres, s’ha sumat al projecte Gol Solidari, impulsat per Ilde Lima i Juli Sánchez. La incorporació de l’argentí a aquesta causa es farà oficial demà en una roda de premsa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT