PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra podria quedar-se sense veure la Lliga de Campions

Les eliminatòries prèvies seran a partit únic a la ciutat seu de la UEFA

Per El Periòdic

El Comitè Executiu de la UEFA es va reunir ahir i ja són oficials les dates de totes les competicions europees de futbol i futbol sala de clubs i de seleccions.
L’Equip de la Lliga Multisegur Assegurances que es guanyi un lloc a les rondes prèvies de la Lliga de Campions haurà d’asumir canvis significatius al reglament.

L’eliminatòria es disputarà a partit únic a Nyon, on és la seu de la UEFA, pel que els aficionats andorrans es quedaran sense veure la màxima competició continental en cas de que el club representant andorrà no pugui passar dues rondes. La primera tindrà lloc entre el 8 i l’11 d’agost i la segona, el 18 o 19 del mateix mes.
En l’Europa League, les eliminatòries també seran a partit únic, però s’escollirà quin dels dos equips jugarà com a local per sorteig. La primera ronda serà el 20 d’agost i la segona, el 27.


Segons recull un comunicat de l’AFA basat en les explicacions de la UEFA, «a nivell de seleccions, a hores d’ara, la UEFA manté la Nations League, tot i que hi haurà lleugeres modificacions en els calendaris. De la seva banda, les competicions Sub-17 i Sub-19 queden aplaçades, i sobre la Sub-21, els partits que falten per tancar la fase es jugaran al setembre, octubre i novembre del 2020».


Al futbol sala, el SIDECO FC Encamp, representant de la Lliga Viatges Pantours, disputarà la fase preliminar de la Champions League del 13 al 18 d’octubre. Es tracta de l’únic equip nacional que sap amb certesa que jugarà competicions internacionals a nivell de clubs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT