PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els jugadors mexicans consideren insuficient una pretemporada de només dues setmanes

Najera, Huertas i Avelar destaquen el poc temps que tindran per recuperar la forma

Per Albert Ortega

El Centre d'entrenament de la FAF.
El Centre d'entrenament de la FAF. | FAF

La intenció de la UEFA i la Federació Andorrana de Futbol (FAF) de finalitzar les competicions com més aviat es pugui fa que els futbolistes hagin de continuar en forma realitzant treballs aeròbics als seus domicilis i aprofitant les hores que ofereix el Govern per sortir a córrer pel Principat. Si bé la FAF va dissenyar un pla de tornada a l'activitat competitiva de dues setmanes, alguns jugadors consideren insuficient aquest termini i alerten dels riscos.

En aquest sentit, el jugador mexicà del FC Santa Coloma, Diego Najera, va confessar al programa de Youtube 'Guerreros Azteca' que «no és el mateix entrenar a casa que en el camp, perquè la musculació del cos canvia. Ens han dit que tindrem 10 dies per recondicionar-nos abans de tornar a jugar, però això no és res. Un partit després d'aquesta aturada serà esgotador».

Tot seguit, Najera va narrar com s'entrena «em poso el despertador per sortir a córrer a les sis del matí i tornar a les nou. Els primers dies són de patiment, imaginat ni ens fiquen a competir ja».

Per la seva part, el futbolista del FC Carroi, Alejandro Huertas, va comentar que «estar tants dies aturats ens afectarà, a veure com és la tornada». En aquesta línia, el seu company, Armando Avelar, va revelar que «en dues setmanes no es pot fer res, serà complicat tornar a l'activitat i recuperar el ritme de joc».

PUBLICITAT
PUBLICITAT