PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc es jugarà el bitllet per a la Copa del Rei sense Diagne

El senegalès estarà de baixa cinc setmanes a causa d’una fractura d’estrès al peroné de la cama esquerra

Per Miquel López-Egea

Dejan Musli, ahir.
Dejan Musli, ahir. | BCA

El MoraBanc Andorra se’n vol anar a Màlaga de copes. I vol evitar que la temporada sigui una muntanya russa com l’anterior. Per tant, avui disputa una de les primeres cinc finals per tenir un lloc a la Copa del Rei i per seguir amb la bona dinàmica mostrada. Encara que els del Principat rebran a l’Iberostar Tenerife de l’extricolor Gio Shermadini amb un munt de baixes, ja que a les de Bandja Sy i Tyson Pérez, ahir es va sumar de manera oficial la de Moussa Diagne, que estarà allunyat de la pista durant cinc setmanes, a causa d’una fractura d’estrès al peroné de la cama esquerra.

Els del Principat hauran de comptar amb algun jugador del filial i és molt probable que Raimon Carrasco i Alexis Bartolomé tinguin algun minut. A més, el General Manager del MoraBanc, Francesc Solana, segueix atent a les oportunitats que hi puguin haver al mercat. Cal recordar que per suplir les baixes dels tres jugadors, Daniel Clark va fitxar pel club per dos mesos. La resta de jugadors estan en perfecte estat, encara que hi ha cansament i molèsties per la càrrega d’enfrontaments.

Per tant, els del Principat es juguen avui un lloc a la Copa del Rei, ja que els canaris són un dels principals rivals a batre. Però a diferència dels tricolor, el Tenerife arriba amb tots els seus efectius i Txus Vidorreta disposarà de Marcelinho Huertas, que ja està totalment recuperat, i de Georgios Bogris, que va fitxar per l’entitat canària i avui ja podrà debutar. Es preveu un autèntic partit d’infart, com no pot ser d’una altra manera, perquè els duels entre els dos conjunts sempre s’han caracteritzat per ser molt igualats i per decidir-se de manera molt ajustada.

Igual que Bilbao

En aquest context, el tècnic ajudant del MoraBanc, Paco Vázquez, va comentar que «afrontem el duel de la mateixa manera com ho vam fer contra el Bilbao, sabent que hi ha jugadors que han de donar un plus més i sabent de la realitat que comporta jugar sense tres interiors que més juguen de l’equip». «Clark acaba d’arribar fa una setmana, ens ajudarà, però la resta de companys ha de sumar i saber que serà molt complicat com un equip que han estat sempre a la part de dalt de la classificació», afirmava el tècnic que aprofitava per  destacave que «Shermadini és l’interior amb millors números que hi ha a la Lliga Endesa, això serà un plus més de dificultat, a més tenint en compte que el coneixem». «És un equip complert, amb jugadors nacionals contrastats i estrangers que juguen a la lliga de fa anys, està fet per jugar els play-off i la copa del Rei», remarcava. A més, va insistir «en el fet que volen fer un bon paper i guanyar la Champions League». «Hem d’estar al 100% de les nostres possibilitats per intentar guanyar el partit. Esperem un rival que ha perdut molt pocs partits a la lliga i a Europa, és molt complert i té un gran entrenador, que prepara molt bé els duels», explicava. També va remarcar que «haurem d’estar al màxim nivell, les nostres possibilitats no són les mateixes de fa un mes però dins de les possibilitats que tenim, ho intentarem». «El partit té una importància major, però té la mateixa que la resta, està clar que el rival està en una posició com la nostra, hem de fer un triple esforç per sumar de cara a la classificació final», reiterava. «En aquest partit, hem d’apel·lar al nostre crit mai por més que mai», sentenciava.

Per un altre costat, va voler fer una menció especial als jugadors del filial i va explicar que «no només tenen un paper important als partits, sinó als entrenaments perquè tot ajuda, és una eina més que hem d’aprofitar». Així, sobre Clark va subratllar que «no ha competit des d’abans de l’estiu, està intentant adaptar-se a la seva nova forma d’estat, de competir cada setmana i entrenar cada dia». «Ell està donant tot el possible per ajudar-nos, cada vegada està millor», afegia.

L’energia de Musli

Dejan Musli està tenint i tindrà un paper encara més important a l’equip després de la baixa de Diagne. «Esperàvem el resultat del Moussa, en les darreres setmanes hem jugat sense el nostre primer pivot però treballem de valent perquè les coses segueixin igual», assegurava i recordava que «és un mal moment, ara mateix no podem canviar res». «Ara tinc una mica més de minuts, treballo per ajudar a l’equip i per millorar personalment», puntualitzava. «El rival té molt talent, té jugadors increïbles, juguen molt bé i serà molt dur», concloïa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT