PUBLICITAT

Andorra Telecom incorpora 13 canals d'alta definició

  • S'afegeixen canals generalistes espanyols, d'esports i de documentals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Andorra Telecom va posar en marxa dimarts passat una nova ampliació de l'oferta de SOM Televisió, que incorpora nous canals en alta definició tant en canals temàtics com en cadenes generalistes de l'estat espanyol. En total són 13 les noves emissions, de manera que es passa d'11 a 24 canals en aquest format, que en millora l'experiència audiovisual.

Tal i com va explicar ahir en un comunicat Andorra Telecom, s'han incorporat tres canals en HD de l'Estat espanyol i un de català: la Sexta HD, Telecinco HD, Antena 3 HD i TV3 HD. A més, també es disposa de les versions en HD dels canals Cosmo, TNT, Canal Hollywood, Disney Cinemagic i Viajar TV, a banda de la incorporació de dues noves propostes televisives, dedicades a l'esport i als documentals: CANAL + Deportes 2 HD i Nat Geo Wild HD.

En relació a aquesta plataforma CANAL +, Andorra Telecom ha incorporat dos canals, MTV HD i Gol T, aquest darrer subjecte a prèvia contractació. Finalment, s'ha inclòs en aquesta ampliació la Taquilla en alta definició.

Aquesta ampliació estarà a disposició dels clients que tinguin contractat un paquet Premium + Total, tot i que els usuaris d'un paquet bàsic tindran accés a les versions HD de les cadenes generalistes i al CANAL+ 1 HD, va informar la parapública. En qualsevol cas, l'aparició dels nous canals no suposarà un increment de les actuals tarifes. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT