PUBLICITAT

El Govern nomena Beal, Bonet, De Celis i Ronchera per al consell d'administració

  • Bartumeu diu que és una designació "d'equip, no d'individualitats"
  • El nou president de la parapública ha de ser escollit abans del dia 22
I. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Josep Maria Beal.

El Consell de Ministres va acordar ahir nomenar els quatre membres del consell d'administració de la CASS que són de designació del Govern. Els escollits són l'exsíndic i excònsol d'Escaldes Josep Maria Beal, l'actual presidenta del Club de Màrqueting, Montserrat Ronchera, Guillem De Celis, que havia estat director mèdic de l'hospital, i Sílvia Bonet.

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va destacar la "confiança" que li mereixen els escollits, així com la seva trajectòria i implicació en l'esdevenir social del Principat. Els quatre nous membres del consell d'administració, segons el cap de Govern, "hauran de treballar en un moment difícil per a la gestió dels fons" de la CASS. Bartumeu va insistir que el nomenament és "la designació d'un equip i no d'individualitats". Un cop aquests nomenaments es facin efectius, el cap de Govern es va comprometre a afavorir la interlocució entre els nous membres del consell d'administració, especialment amb els dos ministeris que, per raó de les seves atribucions, estan més relacionats amb la Seguretat Social: el de Salut, Benestar i Treball, encapçalat per Cristina Rodríguez, i el d'Economia i Finances, liderat per Pere López.

Els noms dels quatre nous membres de l'òrgan gestor de la parapública es publicaran al BOPA dimecres de la setmana vinent, juntament amb els noms dels quatre escollits a les eleccions entre els afiliats a la CASS celebrades dilluns passat. A partir d'aquesta publicació, l'actual president en funcions de la parapública, Francesc Gran, disposarà de 15 dies per convocar la reunió constitutiva del nou consell d'administració, que haurà de triar el president. Tot plegat fa que el nou president de la CASS hagi de sortir escollit abans del dia 22.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT