PUBLICITAT

Cultura

El Skål Club celebra el Dia Mundial del Turisme amb activitats culturals i turístiques gratuïtes

L'esdeveniment inclou visites guiades, observacions astronòmiques i una gala de reconeixement a professionals del turisme

Per El Periòdic

L'avinguda Meritxell serà un dels punts neuràlgics de la celebració.
L'avinguda Meritxell serà un dels punts neuràlgics de la celebració. | Arxiu ANA

El Skål Club d'Andorra ja té tot preparat per celebrar aquest divendres 27 de setembre el Dia Mundial del Turisme. L’associació ha dissenyat un ampli ventall d’activitats turístiques i culturals, gratuïtes o a preus reduïts, que es prolongaran durant tot el cap de setmana. El programa complet, que es pot consultar al web de l'entitat, ha estat possible gràcies al suport dels set comuns, Andorra Turisme, els Museus d'Andorra i el Ministeri de Turisme.

Entre les activitats principals, aquest divendres a partir de les 10.00 hores, es podrà gaudir d'una visita guiada gratuïta al Conjunt Històric de les Bons, a Encamp. A més, molts dels Museus d'Andorra, com la Casa Museu d'Areny-Plandolit, la Casa Rull de Sispony, la Farga Rossell a la Massana, l'Espai Columba, el Museu Nacional de l'Automòbil i la Casa de la Vall, obriran les seves portes de manera gratuïta. També, al llarg del dia, es podrà visitar sense cap cost la Mina de Ferro de Llorts. A la Massana, al Coll de la Botella, es podrà gaudir d’una observació astronòmica guiada gratuïta del cel fosc durant la nit.

Paral·lelament, a les 17.30 hores, l'Skål Club oferirà una presentació pública dels atractius turístics d’Andorra. Aquest acte, d'una hora de durada, tindrà lloc a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella, a l'altura del carrer Josep Rossell (entre Zara i Farmàcia Galeno). A través d’una pantalla gegant es projectaran imatges d’interès turístic i cultural, i també hi haurà regals i altres sorpreses.

A més de les activitats populars, l'Skål Club celebrarà la tradicional gala de lliurament de premis, on es reconeixeran quatre persones o empreses, tant locals com internacionals, per la seva contribució al turisme d'Andorra en els darrers anys. La gala, que culminarà amb un sopar, ret homenatge a tots els professionals del sector turístic del país. Aquest any, l’esdeveniment tindrà lloc a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany, amb la presència dels socis de l'Skål Club, institucions i col·laboradors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT