PUBLICITAT

Mercat de fixatges

Omar Ávila continua al projecte de l'ENFAF

El conjunt tricolor també renova a Roger de la Rosa, i a falta d'anunci oficial incorporarà a Oriol Rodríguez

Per Pol Forcada Quevedo

Omar Ávila mou l'esfèric en la victòria de l'ENFAF contra l'Alforja, al darrer partit dels andorrans a casa el curs passat.
Omar Ávila mou l'esfèric en la victòria de l'ENFAF contra l'Alforja, al darrer partit dels andorrans a casa el curs passat. | @m4rv_d3sign

Un dels màxims exponents del futbol sala andorrà, Omar Ávila, ha renovat amb l'ENFAF Construccions Modernes i continuarà un any més al projecte tricolor per repetir curs a Tercera Divisió Nacional. Així ho va fer oficial ahir el conjunt mitjançant les seves xarxes socials, tot esmentant que "amb la seva gran tècnica, la veterania que aporta a cada partit i la màgia de la seva cama esquerra sabem que serà fonamental per aconseguir els nostres objectius". 

Ávila ho ha jugat pràcticament tot aquesta temporada, i als seus 31 anys continua sent un referent, també a la selecció nacional. Va arribar de ben petit al bressol del 40x20 al Principat, el CE Sant Julià, i quan aquest va desaparèixer va ser dels pioners al nou equip de la FAF. Era l'any 2021, i encara hi continuarà. D'altra banda, l'ENFAF també va anunciar la renovació de Roger de la Rosa: "El seu talent i la seva energia seran claus per aconseguir grans èxits aquest curs", van apuntar.

A falta d'anunci oficial i amb la plantilla gairebé confeccionada, tot apunta que el germà d'Arnau Rodríguez, Oriol Rodríguez, també defensarà enguany la samarreta de l'ENFAF. Aquest, fins ara, havia estat a l'AE Penya Esplugues, on sí que continuarà 'Roge' da Silva.

Centrats en la preparació abans de donar el tret de sortida oficial a la lliga, el 28 de setembre a casa contra el CCR Castelldefels, el passat cap de setmana el conjunt andorrà va jugar un nou amistós, i el penúltim de la pretemporada. El resultat va ser una derrota per 4-3 davant l'UJS Toulouse, amb gols d'Arnau Rodríguez, Christian Regalo i Paco Domínguez, el qual se suma al triangular que els pirenaics van jugar al Pavelló Municipal Pujolet de Manresa empatant a dos amb el Futsal Vilomara i perdent per 4-0 contra el Covisa Manresa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT