PUBLICITAT

Activitats culturals

Cultura impulsa la iniciativa 'Canya als museus' amb una àmplia programació cultural

L'objectiu és captar un públic ampli i oferir experiències basades en l'aprenentatge, la reflexió i el gaudi

Per El Periòdic

El cartell de la proposta.
El cartell de la proposta. | Govern d\'Andorra

L’àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha presentat la programació d'activitats de la iniciativa 'Canya als museus', que tindrà lloc als equipaments gestionats pel Govern entre el setembre i el febrer de l'any vinent. Aquesta proposta inclou una varietat d'activitats amb l'objectiu de captar un públic ampli i oferir experiències basades en l'aprenentatge, la reflexió i el gaudi.

Entre les activitats destacades hi ha un cicle de concerts en col·laboració amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), que combina la música clàssica amb l'arquitectura romànica; les visites nocturnes de les pintures de Sant Esteve d'Andorra la Vella; diversos tallers per a infants i famílies; la presentació de “El mal donat” a Casa Rull; i una xerrada sobre Boris I a càrrec de Jorge Cebrián, que es farà a Casa Areny-Plandolit.

Les activitats són gratuïtes per als posseïdors del Carnet Jove. Per participar-hi, és necessari reservar prèviament trucant al telèfon 836 908/839 760 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected].

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT