PUBLICITAT

Encamp

Grup Hiper Pas inaugura Eco River a Encamp

El nou espai ofereix productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies

Per El Periòdic

Imatge del nou espai.
Imatge del nou espai. | Grup Hiper Pas

Grup Hiper Pas obrirà aquest dimarts, 14 de maig, el segon Eco River al Principat. El Grup amplia ara la seva oferta amb la inauguració d'un nou establiment a la Plaça del Consell, 15 d'Encamp.

Després d'una profunda remodelació de l'espai, el nou Eco River, compta amb una superfície de 160 m2, destinats a oferir específicament productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies, per als clients que ja els coneixen i també per aquells que volen canviar els seus hàbits d'alimentació i de vida.

S'hi podrà trobar el més ampli assortiment de productes: alimentació seca i fresca (pasta, arrossos, pans, brioixeria, conserves, carn, fruita, fruits secs), begudes (vegetals, sucs, vins...), així com complements alimentaris i productes per la cura personal (vitamines, proteïnes,
gels, sabons, xampús, cosmètica...), productes per la llar i un espai gourmet; tot amb una qualitat excel·lent, de les marques referents al mercat i al millor preu.

Seguint en la línia de la omnicanalitat i la digitalització del Grup, el client gaudirà d'una autèntica experiència de compra, amb solucions digitals d'avantguarda. Per més comoditat, el client podrà aparcar gratuïtament al pàrquing del River Centre Comercial a Encamp i pagar amb la Targeta Client River.

Aquest nou punt de venda és una aposta més que reafirma el posicionament del Grup Hiper Pas a Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT