PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'UdA i la Generalitat renoven el conveni de col·laboració per a la formació de llevadores

El conveni s'articula a través del departament de Salut i l'Institut Català de la Salut.

Per El Periòdic

La Universitat d'Andorra (UdA).
La Universitat d'Andorra (UdA). | Arxiu ANA.

La Universitat d'Andorra (UdA) i la Generalitat de Catalunya han renovat el conveni que permet a totes dues institucions col·laborar en la formació teòrica i pràctica d'aquelles persones que cursen el bàtxelor d'especialització en infermeria obstetricoginecològica (llevadoria) al centre andorrà. Per part de la Generalitat, el conveni s'articula a través del departament de Salut i l'Institut Català de la Salut.

La col·laboració entre totes dues institucions es va encetar fa anys i, des d'aleshores, aquest conveni s'ha anat revalidant periòdicament. Ara, s'acaba de renovar per a dos anys més.

La col·laboració es concreta en la formació teòrica que el departament de Salut de la Generalitat ofereix als i les residents d'infermeria obstetricoginecològica que es formen a Catalunya i també mitjançant les pràctiques clíniques desenvolupades a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i als dispositius d'atenció primària associats. D'acord amb el que disposa el conveni, es formaran un màxim de dos alumnes per edició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT