Gabriel i Cornella acaben 16è i 24è en el segon eslàlom de Valmeinier

L’equip andorrà torna al Principat per disputar les curses del Tarter, el 31 de desembre

L’equip masculí de tècnica, amb Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, va disputar ahir el segon eslàlom FIS de
Valmeinier (França), on van finalitzar 16è i 24è, respectivament, segons va informar ahir la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en un comunicat.

Gabriel va ser 16è amb 1.36.71, a 2.33 del vencedor, el francès Sacha Dimier Chambet, que es va imposar amb 1.34.38. A la primera mànega, Gabriel va fer un bon esquí, però a la segona va cometre una errada a la part baixa que li va fer perdre bastant temps. Per la seva part, Cornella, que ahir es trobava malament, va lluitar la cursa i va quedar 24è, amb 1.37.74, a 3.36. L’andorrà no es trobava amb forces per poder atacar les portes i va cometre uns errors a cada mànega que el van allunyar, tot i deixar tant ell com Gabriel una bona sensació de lluita amb unes condicions complicades.

La cursa va comptar amb una alta participació, amb una pista difícil que va provocar que 13 esquiadors no acabessin la segona mànega, mentre 59 no van poder completar la primera. Així les coses, l’equip andorrà torna avui al Principat per disputar les curses del Tarter, el 31 de desembre vinent.

Comparteix
Publicitat
Notícies relacionades
Comparteix
ACB

Bàsquet Girona

85

MoraBanc Andorra

98

MoraBanc Andorra

89

Unicaja de Màlaga

106

MoraBanc Andorra

71

UCAM Múrcia

83

Primera RFEF

Gimnástica Segoviana

3

FC Andorra

2

FC Andorra

1

Unionistas

1

Nàstic

1

FC Andorra

1

Lliga Multisegur

Nóbrega Constructora CF Esperança

0

Inter Club Escaldes

7

UE Santa Coloma

6

The Boss FS la Massana

0

FC Santa Coloma

1

Penya Encarnada

0

FC Pas de la Casa

1

FC Ordino

2

Ranger's

1

Atlètic Club Escaldes

1

Notícies relacionades
Publicitat
Entrevistes esportives
Nutricionista de l’FC Andorra
Seleccionador nacional de futbol sala
Entrenador de Mònica Doria
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu