PUBLICITAT

L'Andorra acomiada Imbernón i Justo Ruíz serà el nou tècnic

  • El ja exentrenador va posar el càrrec a disposició fa una setmana i el club el substitueix per motius «esportius»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imbernón, amb semblant seriós després de l'empat a casa contra l'Almacelles, la temporada passada. Foto: el periòdic

Richard Imbernón i el seu ajudant, Jordi Pujol, van posar fi a la seva etapa com a entrenador del FC Andorra el passat dijous després de tres temporades i mitja. El club va comunicar ahir a primera hora una notícia que no deixa de sorprendre tot i estar marcada pels darrers resultats. El ja extècnic tricolor va posar el seu càrrec a disposició de la directiva la setmana passada, arran de l'empat a casa davant el Linyola i l'Andorra ha trigat deu dies en acceptar-la i trobar un relleu que ahir mateix va dirigir l'entrenament vespertí previ al partit de diumenge a Agramunt. Aquest no és un altre que Justo Ruíz, el primer nom destinat a ocupar la banqueta a l'estiu i que ha signat contracte fins el 30 de juny.

Imbernón estava ahir molt afectat per la situació: «Sap greu, molt greu. Estic trist perquè el futbol el fan les persones», va indicar. «Vaig posar el meu càrrec a disposició, sí, però també vaig explicar a Emili Puig que l'equip tècnic no pensàvem abaixar els braços. Estic decepcionat perquè teníem temps i capacitat suficient per millorar les coses però que el més desitjo ara mateix és que aquesta decisió sigui pel bé de l'equip i encomano tota la sort del món a Justo», va afegir amb to sincer.

El cert, però, és que els resultats manen en el futbol, també a la Segona Catalana. I aquest és el motiu pel qual ha estat acomiadat. «Esportiu», resava el comunicat emès ahir al matí pel club. El gerent, Puig, així ho va corroborar: «Ha estat una decisió difícil, de les que no agraden. Sempre hem tingut una bona relació tant amb Pujol com amb Imbernón. Van arribar a l'Andorra de la mà de la junta actual però no hem d'amagar que en 13 jornades s'han perdut vint punts, el joc tampoc estava sent bo i necessitàvem un revulsiu».

L'ASCENS, OBJECTIU AMAGAT / Aquesta destitució convida a pensar que tot i que des de la pretemporada l'objectiu marcat per la directiva era la d'acabar a la part alta de la taula, no es pensa en una altra cosa que en l'ascens. L'Andorra actualment ocupa el vuitè lloc de la taula a nou punts del líder Cervera. Els números d'Imbernon han estat els següents: 5 victòries, 4 empats i quatre derrotes . A casa n'ha guanyat quatre, en dos ha fet taules i n'ha perdut un; a domicili una victòria, dos empats i tres derrotes. El detonant de la destitució, però, han estat els darrers resultats: quatre partits sense guanyar i un triomf en els darrers sis sumant nou gols a favor i 14 en contra.

Ara arriba Justo Ruíz, el revulsiu que ja volia la junta a l'estiu. Ahir no va voler fer declaracions fins que no acabés el primer entrenament –a la nit– i que demà debutarà a la banqueta al camp del tercer. H

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT