PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cues per recollir els tests d’antígens a Andorra la Vella

Els comuns estan en plena operativa de repartiment de les proves

Per El Periòdic

Cua per recollir els tests a la capital.
Cua per recollir els tests a la capital. | El Periòdic

El vestíbul del Centre de Congressos d’Andorra la Vella va presentar ahir llargues cues als volts del migdia de ciutadans que passaven a recollir els dos tests d’antígens per persona facilitats pel Govern i que reparteixen els comuns. Així, repetint la iniciativa de l’any passat, la voluntat del Ministeri de Salut és promoure unes trobades per les festes nadalenques més segures, fent ús de les proves abans de les mateixes. Cal posar en relleu que la capital clou avui l’entrega dels tests. 

A Canillo, la corporació reparteix les proves a les oficines de turisme de Canillo i Soldeu fins al dimecres, 22 de desembre. En canvi, Encamp començarà la distribució avui i fins al divendres, 24 de desembre, en diferents punts: la casa comuna, l’oficina de turisme i la Valireta a Encamp, i al servei de tràmits i l’oficina de turisme al Pas de la Casa. Un calendari que coincideix amb el d’Ordino, que atén als ciutadans a la sala la Buna.

A la Massana van ser els primers de començar, el darrer divendres, 17 de desembre, i ho faran fins al dia 22 a la sala la Closeta. D’altra banda, a Sant Julià de Lòria, els veïns poden recollir els tests al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos des del 18 i fins al pròxim 31 de desembre. En darrera instància, la corporació d’Escaldes-Engordany farà entrega de les proves en dues parts, la primera entre el 20 i el 23 de desembre, i la segona del 27 al 30 de desembre. Així mateix, els escaldencs han establert diferents punts d’entrega: el servei de tràmits del comú, el Prat del Roure, la Llar de Jubilats –només per la gent gran–, l’oficina de turisme, i l’espai d’atenció ciutadana i circulació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT