PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’‘startup’ Onalabs guanya el repte d’Andorra Recerca + Innovació

La guardonada gaudirà d’una formació d’emprenedoria a Boston

Per El Periòdic

Un moment de l’entrega del premi del concurs d’emprenedoria.
Un moment de l’entrega del premi del concurs d’emprenedoria. | Andorra Recerca + Innovació

Un jurat format per representants de la Richi Entrepreneurs, Andorra Recerca + Innovació (ARI), Andorra Business, el SAAS i el Scale Lab, ha escollit el projecte de l’startup Onalabs com el millor de tots els que es van presentar al concurs que van plantejar AR+I i Richi Entrepreneurs. 

El projecte consisteix a desenvolupar una nova generació wearables mèdics per monitorar la salut a temps real, de manera contínua remota i intel·ligent, gràcies a la tecnologia patentada que permet convertir la suor en un biofluïd intel·ligent i la pell en una plataforma de dades. Aquesta nova generació de wearables permetrà un canvi de paradigma en diferents sectors tant de la salut, per la cura de les persones grans i amb patologies cròniques que podran ser monitorades a casa des de l’hospital; com l’esportiu, que permetrà una millora en l’accés de dades de l’atleta a temps real amb un alt impacte en l’entrenament i el rendiment esportiu.
En aquest sentit, el director d’Andorra Recerca + Innovació, Marc Pons, va recordar que «l’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure el desenvolupament de projectes innovadors que aportin solucions que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones i amb un impacte tan internacional com a Andorra».

L’startup guanyadora podrà fer participar en un o dos membres del seu equip, durant aquest mes de desembre, en un programa de prestigi internacional amb altres emprenedors en innovació en salut d’arreu del món a través de l’ecosistema de Boston, premi que permetrà donar impuls a l’empresa i enfortir el projecte de manera que pugui traduir-se en un impacte posterior en la seva implementació a Andorra. A més podrà assistir a una sèrie d’esdeveniments i formacions que els permetrà connectar-se amb inversors, experts del sector, institucions públiques i privades, i consultors i d’altres startups participants en aquesta 6a edició del programa, de manera que pugui accelerar el desenvolupament del seu projecte en un hub d’innovació en el sector. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT