PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Neixen les xerrades en línia Montpackers Talks

La iniciativa servirà perquè protagonistes del món de la muntanya puguin respondre qüestions en ple confinament

Per El Periòdic

El ‘rider’ Dani Fornell, aquesta temporada.
El ‘rider’ Dani Fornell, aquesta temporada. | Ordino-Arcalís

A partir d’avui, els amants de la muntanya podran gaudir de les Montpackers Talks, una sèrie de xerrades en línia amb protagonistes del món de la muntanya que aplegarà esportistes o professionals de diferents àmbits.

La iniciativa consisteix en una xerrada que cada dia a les 18.00 hores portarà a un protagonista diferent de la muntanya, començant per l’esquiador olímpic Àngel Joaniquet Tamburini, seguit del freeskier Dani Fornell o del pilot de motos Francesc Ciurana. D’aquesta manera, des de l’organització, expliquen que «cada dia i mentre duri el confinament, s’hi aniran afegint personatges que tots tenen en comú una cosa: la muntanya andorrana».

No només les faran esportistes, sinó tota mena de professionals relacionats amb la muntanya, a fi de respondre preguntes al voltant de la seva passió i de resoldre dubtes o curiositats. És una iniciativa altruista i solidària  que neix en «un bon moment per donar a la gent informació que no tenen». Les xerrades es podran seguir a l’Instagram live d’Ordino Arcalaska: instagram.com/ordinoarcalaska. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT