PUBLICITAT

L'Andorra confirma Ayala i ara negocia per Xavi Gil, del Pidasa

  • Sergio Moreno es queda a Hellín i el club treballa per a una nova incorporació
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ayala, amb el braçalet de capità en el partit a Malta contra el Birkirkara. Foto: EL PERIÒDIC

Josep Manel Ayala ja és nou jugador del FC Andorra després de l'acord al qual es va arribar ahir entre el Pidasa FC Santa Coloma, el jugador i l'entitat presidida per Rubén Ponce. El jugador, que firma per una temporada, torna al que va ser el seu equip després del seu pas per un dels clubs més potents de la Lliga Nacional de Primera Divisió. Així mateix, l'An- dorra continua la seva feina per incorporar nous jugadors, i està en negociacions amb Xavi Gil, també del Pidasa. Per altra part, l'internacional Sergio Moreno finalment es quedarà a l'Hellín Deportivo, amb la qual cosa declina l'oferta del conjunt tricolor i es mantindrà així, una temporada més, lluny del Principat.

Després de la incorporació d'Àlex Rodríguez anunciada dimarts, ara és el tema Ayala el que està tancat. Tal com ha publicat durant aquesta setmana aquest rotatiu, el fitxatge del migcampista i capità del Pidasa era qüestió de temps. El futbolista, 49 vegades internacionals amb la selecció absoluta, ha arribat a un acord amb el conjunt que entrena Richard Imbernón per sumar-se a la llista de nous jugadors que tindrà el difícil paper de fer pujar l'equip a la Primera Catalana. Amb aquest fitxatge, ja són sis les noves cares en les files tricolors per a la temporada 2010-2011.

XAVI GIL I ENCARA EN FALTEN MÉS Fer- ran Pol, Àlex Rodríguez, Jamal Zarioh Taouil Àngel, Marc Pujol, Fabio i Ayala no seran els únics nous jugadors a l'Andorra. De moment el club té obertes les negociacions amb Xavi Gil. El jugador, de 28 anys, ja coneix de primera mà les intencions del FC Andorra, el qual també està en contactes amb el seu club d'origen, el Pidasa FC Santa Coloma. Segons fonts de l'Andorra, les negociacions van pel bon camí, i Gil arribaria per cobrir la baixa de Javi Sánchez (34 anys), precisament el lateral que va deixar el club tricolor a final de la temporada passada per incorporar-se al conjunt colomenc.

ADÉU A L'OPCIÓ SERGIO MORENO En el nom de balls dels últims dies també ha sonat l'internacional Sergio Moreno. Després de jugar gairebé tota la seva carrera esportiva lluny del Principat, Moreno ho continuarà fent ara a les files de l'Hellín Deportivo, de Tercera Divisió. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT