PUBLICITAT

Acord d'associació amb la Unió Europea

Més de 174.000 euros per a la creació d'un cub de pantalles LED per informar sobre l'Acord

El projecte impulsat per Govern pretén així informar i respondre els possibles dubtes de la ciutadania

Per El Periòdic

El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d'Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba.
El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d'Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba. | SFGA/CEsteve

Segons ha publicat aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), el Govern ha adjudicat a l'empresa Blit Entertainment, SLU, el contracte per a la creació, construcció, programació, manteniment i muntatge d’un cub de pantalles LED. Aquest dispositiu tindrà com a objectiu informar i respondre els dubtes de la ciutadania sobre l’Acord d’associació amb la Unió Europea.

El projecte, adjudicat de manera directa i per un valor de 174.515 euros, incloent-hi els impostos, té un termini d'execució fins al 15 d'abril de 2025, amb la possibilitat d’extensió fins al 15 de desembre del mateix any, depenent de la celebració de la consulta ciutadana sobre l'Acord d'associació. Respecte a aquest aspecte, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el ministre portaveu, Guillem Casal, ha explicat que en aquest pressupost ja s'inclou el lloguer del material, el transport del cub, el muntatge i desmuntatge i el seu manteniment. A més, Casal ha assegurat que si el cub no s'utilitza fins a desembre de 2025 el preu d'aquest serà inferior.

D'altra banda, el ministre portaveu ha explicat que el cub estarà situat a la fira d'Andorra la Vella amb un estand, un punt de continuïtat per seguir comunicant als ciutadans i així poder resoldre els dubtes. A més, Casal ha afegit que aquest cub anirà passant per les diverses parròquies. 

La instal·lació d’aquest cub de pantalles LED pretén facilitar l’accés a informació sobre les implicacions de l’Acord amb la UE, contribuint a una millor comprensió per part de la població. Aquesta adjudicació s'ha realitzat a través del procediment negociat i urgent, en compliment de la Llei de contractació pública.


LA TAULA D'EL PERIÒDIC: L’obligació d’homogeneïtat de l’Acord d’associació és la submissió d’Andorra


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT