PUBLICITAT

Medi ambient

Adjudicat per 12.801 euros l'estudi per avaluar un espai natural protegit al massís d'Enclar

La voluntat és determinar si es pot fer un circuit per donar a conèixer la riquesa cultural i natural de l'indret

Per El Periòdic

Membres de la llista d'Enclar en l'acte electoral en què van anunciar la proposta.
Membres de la llista d'Enclar en l'acte electoral en què van anunciar la proposta. | Arxiu ANA

El Comú d'Andorra la Vella va anunciar fa uns mesos que vol avaluar la viabilitat i orientació estratègica per a la creació d'un espai natural protegit al massís d'Enclar. Per aquest motiu el passat mes d'abril va treure un concurs per trobar una empresa que dugui a terme l'estudi que permeti concloure si aquesta actuació és o no viable. Per dur a terme aquesta anàlisi la corporació comunal ha adjudicat els treballs a BMS Consultoria Estratègica SLU per un import de 12.801 euros. L'empresa tindrà ara un termini de set mesos com a màxim per fer aquest treball.

La voluntat és determinar si es pot fer un circuit per donar a conèixer la riquesa cultural i natural de l'indret. I és que aquesta és una de les zones de més riquesa natural de la parròquia i també té un alt valor patrimonial, ja que hi ha el castell d'Enclar i sant Vicenç d'Enclar.

En aquest sentit, la intenció és que el circuit que es pugui crear en aquesta zona per promoure la seva riquesa pugui unir el vessant cultural i el natural i també es voldria implementar rutes per a les escoles, circuits curts en els quals es potenciï el vessant pedagògic. L'objectiu és, a grans trets, potenciar els camins marcats, instal·lar miradors i cartells informatius, tot seguint els criteris de sostenibilitat adients amb l'espai protegit on s'haurien d'instal·lar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT