Tot sobre: Mel

Pol Forcada Quevedo
Les constants onades de calor disminueixen els ruscs d’abelles i, conseqüentment, la producció de mel
Si bé la temporada no està sent dolenta, la reducció del nombre d'apòcrits pot comportar que la producció es vegi reduïda fins a un 30%
El Periòdic d'Andorra
Segell distintiu per a la producció de mel i trumfes autòctones
Els consumidors podran identificar els productes locals de qualitat i sota una producció ecològica
Laia Bautista
L’apicultura arriba als més menuts
La visita a les abelles és l’elegida aquest estiu pels espais joves de totes les parròquies
El Periòdic d'Andorra
La mel d’Autèntic Abelles i el vi de Casa Auvinyà són premiats
Els productes han estat reconeguts internacionalment
El Periòdic d'Andorra
Le Souffle d’Adorre, mel de màxima qualitat per a tothom
Un aliment ideal per esmorzar a casa o als millors hotels del món
El Periòdic d'Andorra
Le Souffle d’Adorre, mel d’entorn ecològic de màxima qualitat
Un aliment ideal per esmorzar a casa o als millors hotels del món
El Periòdic d'Andorra
Sense vespes assassines
L’APRA celebra el desè aniversari del curs d’apicultura amb el risc d’esgotar els alumnes potencials però sense por per l’espècie intrusa
Altres noticies

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu