Tot sobre: Beç

Agències
L’Andorra Taste culmina la quarta edició amb 56.000 consumicions venudes i un creixement de més del 60%
El festival gastronòmic consolida les jornades populars amb 22 restaurants participants i plats icònics com el melós de vedella del restaurant Beç
El Periòdic d'Andorra
El restaurant Beç se suma als establiments reconeguts per la Guia Michelin 2025 per la seva cuina d’autor
Liderat per Rodrigo Martínez, entra a la selecció gastronòmica destacada d’Andorra junt amb el Celler d'En Toni, Kökosnøt i el Grup Hermitage
Sònia Lecha
La tradició de reunir-se i menjar canelons el 26 de desembre
Per Sant Esteve es mengen canelons de carn rostida, però també poden ser d’espinacs o de peix
El Periòdic d'Andorra
Degustació dels plats de tardor organitzada al Beç
35 persones van poder gaudir de la vetllada i de grans àpats
Altres noticies

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu