Search
Close this search box.

Graslaub acaba sotscampió de la Copa Catalana de Vallnord

Un petit error en la baixada acaba restant uns segons que haurien suposat el primer lloc

El jove rider de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) Arnau Graslaub va obtenir ahir un meritori segon lloc a la Copa Catalana de Vallnord, que va tenir lloc al nou circuit preparat per a la Copa del Món del pròxim mes de juliol. 

A la classificatòria del matí, Graslaub va aconseguir un bon temps de 3.01 que el va situar ja en el segon lloc, just darrere del colombià Sebastián Holguín, un habitual a les Copes del Món. A la final, l’andorrà esperava baixar el temps per optar a la victòria, o almenys continuar igual per poder assegurar la segona plaça. Malauradament, un petit error li va fer perdre els segons necessaris per dir adeu a la victòria, tot i que va materialitzar la segona plaça final aturant el crono amb un 3.04. Tanmateix, la cursa també va comptar per al campionat d’Andorra, el qual Graslaub va obtenir la primera plaça, també en la categoria júnior.

La Copa Catalana Internacional de Vallnord va tornar a ser UCI C1, oferint molts punts als primers classificats, a més de ser el preludi de la Copa del Món al juliol. És per això que molts dels millors corredors estaven al país, com l’actual Campió del Món i resident, Greg Minaar, o el Campió d’Europa, Loris Vergier. 

Comparteix
Publicitat
Notícies relacionades
Comparteix
ACB

Bàsquet Girona

85

MoraBanc Andorra

98

MoraBanc Andorra

89

Unicaja de Màlaga

106

MoraBanc Andorra

71

UCAM Múrcia

83

Primera RFEF

Gimnástica Segoviana

3

FC Andorra

2

FC Andorra

1

Unionistas

1

Nàstic

1

FC Andorra

1

Lliga Multisegur

Ranger's FC

0

FC Pas de la Casa

1

Atlètic Club Escaldes

6

Penya Encarnada

1

UE Santa Coloma

4

Nóbrega Constructora CF Esperança

0

Inter Club Escaldes

3

FC Ordino

0

The Boss FS la Massana

0

FC Santa Coloma

4

Notícies relacionades
Publicitat
Entrevistes esportives
Corredor octogenari
Taekwondista
Nedador
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu