Search
Close this search box.

Habitatge i acord d’associació amb la UE centren el debat d’ahir

Espot torna a ser escollit com a cap de Govern després de la majoria absoluta del passat 2 d’abril. Ara falta que demostri juntament amb el grup de Demòcrates totes les coses que va posar sobre la taula, referent a tots els punts del seu programa electoral. Ahir al debat d’investidura es van tractar els temes més primordials de la societat andorrana, entre ells: l’habitatge, l’acord d’associació amb la Unió Europea i les pensions de la gent gran, els tres temes principals i els que més preocupen a la població andorrana, i per aquesta raó ja s’ha de posar fil a l’agulla, no hi ha temps a perdre.

L’habitatge i en conseqüència els preus s’han de rebaixar perquè tothom tingui dret a un habitatge a preu assequible i digne.
Pel que fa a la Unió Europea els habitants només volem que hi hagi transparència i que se’ns expliqui tot de manera clara i concisa per a poder dir la nostra i agafar o rebutjar l’oferta, si ens permeten triar, clar.Finalment, les pensions s’haurien d’apujar una mica, ja que són molt baixes i la gent gran no aconsegueix viure amb els sous que ha cobrat al llarg de la seva vida. La gent gran és un dels sectors afectats greument pel tema de la vivenda a preu assequible. Al consell de la gent gran es va posar de manifest la greu problemàtica, ja que els avis no es poden permetre pagar un habitatge de 900 euros amb una pensió de 1.000 euros. Hi ha una greu dificultat pel cost de la vida, que és molt elevat pels sous que es paguen.

Tots els que vam votar el dia de les eleccions confiem que el partit escollit per majoria absoluta faci el necessari perquè la situació com a Principat millori, ja que cal en molts aspectes bàsics.

Tres mesures bàsiques i primordials perquè la societat andorrana pugui viure amb millors condicions.

Altres Editorials
Comparteix
Últimes notícies
Articles d'opinió
Marian Fernández
Publicitat
Enquesta
Publicitat

No et quedis sense el nostre exemplar en PDF

Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu