Search
Close this search box.
Maria Lozano

Núria i Jesús Saez

Propietaris de «Veggie’s world»

Només treballem amb ingredients frescos

«Veggie’s world» és un restaurant vegetarià, que pràcticament després de set anys s’ha fet vegà, ja que el 99% de les opcions ho són. Ens definim com un restaurant amb molta consciència per la cura que tenim amb el producte que comprem: tot el producte que utilitzem és fresc i de quilòmetre zero, ja que el comprem a Lleida. Quan hi ha opció, comprem la màxima qualitat.
 
– Per què va decidir obrir un restaurant? I per què vegetarià?
–La família es dedica a la venda i exportació de fruita i verdura des de fa més de trenta anys. A mi personalment sempre se m’ha donat bé cuinar i m’agraden molt els animals. Fa uns anys que cada vegada em costa més pensar en menjar animals. M’agrada molt la cuina saludable, cuidar-me a nivell nutricional i a casa meva sempre s’ha menjat molta fruita i verdura. Així doncs, ho tenia bastant per la mà. 

–És vegetarià o vegà?
–Vam començar sent vegetarians. A poc a poc vam anar eliminant més opcions vegetarianes, com són el formatge o l’ou, i vam anar aprenent a utilitzar més alternatives vegetals. Ara ha arribat un punt que de potser 25 plats que tenim elaborats diàriament, una opció és vegetariana i la resta és vegana. 

–Quin tipus de client ve al restaurant?
–Avui és molt variat. Al principi el 98% dels clients eren dones. Ara mateix tenim una clientela súper variada, gent que li agrada molt menjar saludable, que no sap com fer-ho a casa perquè no coneix les alternatives, gent esportista que fa la parada aquí, famílies que s’emporten el menjar un cop a la setmana per fer-se un homenatge veggie. Com ara el sistema és take away i l’elaboració és diària, la gent prefereix venir aquí que anar al súper a comprar menjar preparat i envasat, tot i que és una mica més car, ja que l’elaboració és més limitada i exclusiva. 

–Té competència directa a Andorra? 
–Sí que hi ha hagut més restaurants que en el seu moment van obrir, però no van tenir èxit.  Sempre ens ha agradat tenir opcions per anar a menjar, perquè quan nosaltres no hi som ens falta una mica l’opció de poder anar a menjar a un altre lloc vegetarià. 
Sí que hi ha un hotel que té un restaurant, Casium93, que és vegetarià i nosaltres quan podem anem a dinar allà o a fer un brunch. Tenim molta bona relació amb ells. 

–Què ofereix el seu restaurant que no ofereixi un altre, a part del menjar vegetarià?

–Hem creat un sistema bastant exclusiu de menjar sa, ja sigui per emportar a casa com per menjar al restaurant. Oferim qualitat màxima en els nostres productes, ja que no comprem res processat, treballem amb matèria prima, fresca, de qualitat i elaborat cada dia. Tampoc fem servir conservants És com si te’l fessis a casa. A més tenim un sistema de desinfecció per ozó, no utilitzem cap mena de producte químic per netejar els aliments. 

Comparteix
Notícies relacionades
Altres protagonistes
Corredor octogenari
Decoradora
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu