El Periòdic d'Andorra

ALIMENTACIÓ – Taller de nutrició a L’Espai

Per EL PERIÒDIC

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La Fundació Crèdit Andorrà va oferir ahir el taller ‘Textures i presentació dels aliments perquè siguin més nutritius i més atractius’ (a la foto). La xerrada, adreçada a la gent gran, tenia com a objectiu donar a conèixer la manera d’aconseguir un bon equilibri nutricional través del que mengem i aportar consells sobre com cuinar. Es va parlar de com les diferents tècniques culinàries modifiquen els nutrients i de la millor manera de presentar i preparar els aliments perquè siguin més digestius.

Per a més informació consulti l’edició en paper.

Comparteix
Notícies relacionades
Altres protagonistes
Director de la cursa la Jorma Volta als Ports d’Andorra
President del Comitè Olímpic Andorrà (COA)
Directora artística de l’espectacle ‘Il·lu’
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu