El Periòdic d'Andorra

EL PADRINS DE L’ESPAI – Beneficis dels productes de temporada

Per EL PERIÒDIC

Periodic
Foto: ANA / G. L. T.

Els padrins de L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà van poder ahir ampliar i refrescar coneixements sobre els aliments de temporada. La dietista i nutricionista Imma Mañà els va explicar quins són els productes més adients per a cada època de l’any, i els beneficis que comporta consumir-los quan toca. A banda, també els va conscienciar dels aspectes positius que comporta consumir productes de proximitat a l’hora de preservar el medi ambient i disminuir els costos energètics del transport. ‘Les estacions i els aliments de temporada’, és el títol de la xerrada. La conferenciant va admetre que la gent gran ja acostuma a conèixer quins són els aliments més adequats cada temporada, «perquè ells s’han trobat la industrialització dels aliments ja de grans».

Per a més informació consulti l’edició en paper.

Comparteix
Notícies relacionades
Altres protagonistes
Rectora de la Universitat Oberta de Catalunya
Defensor de l’afiliat de la CASS
Nutricionista dels Jocs dels Petits Estats 2025
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu