PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Zalaya podria reforçar la defensa dels tricolor

El central arribaria davant l’imminent adeu de Riera i Riverola

Per El Periòdic

Zalaya, amb l’Sporting B.
Zalaya, amb l’Sporting B. | Reial Sporting

El mercat de fitxatges encara no s’ha acabat per a l’FC Andorra. La direcció tècnica continua treballant per incorporar tres o quatre jugadors més, tal com va anunciar en el seu dia Jaume Nogués, i un dels noms sobre la taula és el d’Álex Zalaya.


El central saragossà ha quallat una gran temporada en la UE Cornellà i compta amb cartell de Segona Divisió en haver estat format a les categories inferiors del Saragossa, a més de formar part de l'Sporting B amb dinàmica de primer equip. CD Leganés, SD Huesca i UD Las Palmas ja haurien preguntat pel jove jugador, mentre que la imminent sortida de Roger Riera, el qual no compta per a Eder Sarabia, podria accelerar l’operació.


L’altre que no tardarà a dir adeu serà Martí Riverola. El migcampista és un dels supervivents de l’FC Andorra a Primera Catalana, però el seu cicle hauria acabat al club, sobretot amb l’arribada de jugadors com Orellana. Tot i que la resta de fitxatges tricolor se centraran sobretot en la davantera, no es descarten noms que puguin afegir-se a la defensa i al migcamp, per reforçar la tasca que puguin tenir jugadors com Bover o Aguado, que acumularan excessius minuts. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT