PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lloguers entre els 200 i 600 euros a la Casa Aristot Mora

Els usuaris no pagaran més del 25% dels seus ingressos

Per Lídia López

La façana de l'edifici, durant la seva inauguració.
La façana de l'edifici, durant la seva inauguració. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

L’Executiu va aprovar ahir el decret del Reglament de preus públics dels habitatges de protecció pública de l’edifici Casa Aristot Mora, l’edificació de pisos a preu assequible impulsat pel Govern destinat a persones amb risc d’exclusió social ubicat a Ciutat de Valls. Tal com va explicar el ministre Portaveu, Eric Jover, les xifres entre les quals oscil·laran els lloguers dels 22 pisos d’aquest immoble són els 200 i els 600 euros. Aquests números sorgeixen del càlcul del total de despeses generades per l’edifici i el seu manteniment, i es repartiran en funció dels metres quadrats de cada habitatge. 

En qualsevol cas, Jover va precisar que l’import màxim que hauran de pagar els beneficiaris d’aquests pisos no podrà ser superior al 25% dels seus ingressos, així que la part restant fins a cobrir la totalitat del lloguer si la suma resulta insuficient, l’assumirà el Govern. 

El bloc de pisos està repartit en nou plantes, i a més dels immobles socials, s’hi situaran les oficines de l’Institut Nacional de l’Habitatge (INH). El terreny on està ubicat Casa Aristot Mora és propietat de la Fundació Privada Armor, que també ha assumit les despeses de la construcció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT