PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Direct Bus amplia el servei entre Andorra i Barcelona

La companyia dota el trajecte amb nous horaris els divendres i diumenges

Per El Periòdic

Un autobús del Direct Bus a punt de sortir cap a Barcelona.
Un autobús del Direct Bus a punt de sortir cap a Barcelona. | ANA / A.S.

Direct Bus va iniciar ahir, diumenge 12 de desembre, dues noves freqüències en el seu servei que uneix el Principat amb la capital catalana. En concret, els nous horaris estan localitzats a l’entorn del cap de setmana: els divendres en sentit Barcelona i els diumenges en sentit Andorra. I és que, tal com va informar la companyia a través d’un comunicat de premsa, havien detectat que existia una demanda no coberta pel trajecte de pujada el divendres a la tarda a les 17.30 hores, i de baixada el diumenge a la tarda a les 18.15 hores, els dos serveis que ara s’han implementat.

Més enllà d’aquests dos nous horaris de pas, des de Direct Bus van recordar les sortides des d’Andorra, que són: a les 06.15, les 11.15, les 15.15 i les 20.15 hores, i a les quals se n’hi afegeix també una els divendres a les 22.15 hores. I en direcció contrària, als horaris de sortida de l’Aeroport del Prat barceloní de les 06.15, les 11.00, les 15.00 i les 20.00 hores, s’hi afegeix els diumenges una altra a les 23.00 hores –en tots aquests horaris cal afegir 45 minuts per a les sortides del mateix des de l’Estació de Sants–.

D’aquesta manera, Direct Bus reforça els dos dies de més afluència de viatgers, que passen a tenir deu freqüències, cinc en cada sentit, segons van posar en relleu des de la companyia. De fet, aquests canvis s’afegeixen a l’ampliació que ja es va dur a terme el darrer mes de setembre, quan es va passar de quatre a vuit freqüències diàries. Així, aquesta nova ampliació suposa que les persones que fan aquest recorregut el divendres o el diumenge, tinguin moltes més probabilitats de trobar un autobús a l’hora en què els convé viatjar, i conseqüentment, vegin substancialment reduïts els temps d’espera. 

D’altra banda, des de la companyia van recordar que des de l’inici del desconfinament i a causa de la pandèmia del coronavirus, han implementat totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries del Principat i d’Espanya. El detall dels horaris del Direct Bus es pot consultar a www.andorradirectbus.es, a l’aplicació DirectBus, trucant al 80 51 51, o a través de l’aplicació WhatsApp al número 610 750. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT